Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,245
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 220,334
Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

alpaslanepli' Alıntı:
Neyse niye diye sormayacağım. Yarın Serkan'a gideceğim. Geliirsen sende orada soraerım :smiley: Bugün işleri vardı erteledik randevuyu.. Ama yarın mutlaka olmak zorunda zira aracı 2-3 günlüğüne servise bırakacağım. Arada elektrik işlerinide yaparlar.

Serkann bekliyor zaten seni, bende uğrarım bir ara... Kardeşim benimkini okadar beklemiş, eh..! artık bizde eşlik ederiz.....:smiley:

Etiketler

beatrix' Alıntı:
Serkann bekliyor zaten seni, bende uğrarım bir ara... Kardeşim benimkini okadar beklemiş, eh..! artık bizde eşlik ederiz.....:smiley:

Allah razı olsun abi. Senin arabana yapılan bir şeyi takip etmek başında beklemek ve yahut ucundan tutmak, kendi arabama yapmaktan farksız. EKV'ye yapılan her yeni ekleme beni mutlu ediyor. Benimkisinin idolüdür neticede. Ona baka baka şekillenecek.

Yalnız unutma yarın pazar. Demedi deme eve sokmayacaklar bizi dönüşte ;D

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Siiz varya tam bir ekip kurdunuz.Aslında ayrımcılıga gırer bu dıyecegım ama Jeep Avcılar Tayfası olarak bır baslık acsanız ıyı olurdu :smiley:

Tak sende bir Portbagaj, Jeep Avcılar Tayfası....:smiley::smiley::smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Allah razı olsun abi. Senin arabana yapılan bir şeyi takip etmek başında beklemek ve yahut ucundan tutmak, kendi arabama yapmaktan farksız. EKV'ye yapılan her yeni ekleme beni mutlu ediyor. Benimkisinin idolüdür neticede. Ona baka baka şekillenecek.

Yalnız unutma yarın pazar. Demedi deme eve sokmayacaklar bizi dönüşte ;D

Takmaaaaa, uyku tulumlarım artık bagajda dolaşıyor....:smiley:

ayhanbursa' Alıntı:
sen hep kedi gibi geziyon ergun abinin peşinde gene ne çıkarın vardır kimbilir 8)...................yoksa Senin arabana yapılan bir şeyi takip etmek başında beklemek ve yahut ucundan tutmak, kendi arabama yapmaktan farksız. :D gibi sözler e bir anlam veremiyorum ben ;D ;D

Arkadaşım çık aradan . Burası ZJ sayfası....

Alpaslan iyi bir çocuk....!! ;) :D ;D

Alpiiiii......! buldum ve sana aldım...!
Ama Almanya'daki eve gönderecekler, sana gelmesi biraz zaman alacak.... ;)

[attachment=1]

dscn0014.jpg

ayhanbursa' Alıntı:
alıcam ........ergun abiyi ........ elinden demedi deme alp ;D ;D

Bak sana birine kendini sevdirmenin püf noktasını söyliyeyim. Onu analiz et nelerden hoşlanmadığını tespit et ve onları yapma. Ne kadar samimiyetin ilerlerse ilerlesin muhatabının yaşını unutma! Unutma ki saygı duymaya devam et... Sevdiği bir şey varsa bunu hafızana kazı..

Ciddi oldu biraz, benden böyle mesaj alınca hastalanabilirsin. Merak etme eski halime dönerim hemen ;D

beatrix' Alıntı:

[attachment=1]

Oooo abi bunun kumandası orjinal araç kumandası gibi...
Eyvallah abi... Ama yapma böyle şeyler Ayhan beyler bozuluyor... ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Bak sana birine kendini sevdirmenin püf noktasını söyliyeyim. Onu analiz et nelerden hoşlanmadığını tespit et ve onları yapma. Ne kadar samimiyetin ilerlerse ilerlesin muhatabının yaşını unutma! Unutma ki saygı duymaya devam et... Sevdiği bir şey varsa bunu hafızana kazı..

Ciddi oldu biraz, benden böyle mesaj alınca hastalanabilirsin. Merak etme eski halime dönerim hemen ;D

Offf...! canım birden çıkolatalı kestane istedi.....:smiley:

beatrix' Alıntı:

[attachment=1]

Abi bu arada bunun port bagajını hemen söküp atmak lazım. Çok kötü. Serkan'a bi iş daha çıktı :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR