Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,245
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 219,489
Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Arkadaşlar zj listesine beni de ekleyebilirsiniz.
Antalya'dan Serdar Timur 1993 grand cherokee 5.2 zj

Etiketler

ates' Alıntı:
arkadaşlar ben bugün aracımı servise soktum ve bizim listeden bahsettim bostancı sanayide jeep garage ye jeep gurubu olarak sayımızdan bahsettim zaten bu guruptan baktıkları arabalarda varmış , bize bir kart gibi bişey verseniz ve bu guruba servis indirimleri uygulasanız dedim çok sıcak baktılar siz nedersiniz bu fikre bizim için daha iyi olmazmı arkadaşlar??

Ankara, Ankara, güzellll Ankara. Bizde isteriz.... Ben 2 gün önce 95 zj 5.2 V8 aldım... Öğünmek gibi olsun... Aranıza hoşgeldim.... Sağlam atalarımızın bi sözü var --- fazla mütavazi olma, gerçek zannederler--- E30 3.20i Coupe BMW' den indim, buna bindim.... Önceden yan yan gidiyodum, ama heryere değil.... Artık heryere, ama düz, ama yan, fakat kesin Heryere... Çok mutluyum.... La la la laaaaa.... ( İyi kızlar evlere, kötü kızlar heryere tekerlemesi aklına gelenler: Bu espri yapılalı yıllar oldu, yapmayın, madara olursunuz, bilginize! ha... ha.. ha...:smiley: )

Ben Beatrix' in sadece Zj kasaları kapsayan konu açtığını pekala anladım, anlamayanlara şaştım. Bence doğal. Bide hoş. Bide gerekli. ( Örn.: Toplam Suziki listesi ayrı maksatlı bişey, Suziki Samurai listesi ayrı bişey, bunu Vitara' sı var, felan fişman ) .

Benide lütfen varsa toplam Jeep markasına ve bu Zj listesine ekleyin lütfen. -Alp-Ankara-
İlk fırsatta da o tanışma şeysine de yazımı koycemm.. Bunun öneminin idrakındayım, merak eylemeyesiniz...

HERKEŞE SELAMMMMM!!!!!!

aramıza hoş geldinnnnnnnnnn :D kazasız belasız keyifle kullanmanı dilerim bence arabanın bi güzel keyfini çıkar yarın pazar keyfiiii yapppppp... la la la la la laaaaaaaaaaaaaa ;D ;D

valla bizim toplu servis anlaşması konusunda kimseden bir tepki gelmedi inanın bende bilmiyorum olsa dükkan sizin :D

Konuyu açan beatrix' in biraz alındığını düşünüyorum. 11/12 den beri yazmıyor. Fakat günahını almayım, yurtdışına çıkacağını söylemişti başka konuda. İş güç, gurbet telaşı :smiley: , belkim siteye vakit ayıramıyordur.
Ne olursa olsun, bence konuya ağırlığını koymalı ve bu gereksiz tartışmalara son verip, esas amaç olan konu başlığına fixlemeli insanları. Azıcık tanıdığım kadarıyla olgun ve becerikli birine benziyor. Konusuna sahip çıkması gerekliliğide cabası. Eminim yönetimde destekleyecektir.
Arkadaşlar,
Konu açılırkenki tek amaç Zj sayısı idi. Sadece bunu belirlemeye çalışmak ırkçılık değilki, tepki alıyor, garip.... Ne var bunda! Milletçe saptırmaya meraklıyızdır zaten! Ben, siteye üye, zj' ye binen kaç kişi var, kaçı Ankara' da merak ediyorum mesala. Birbirimizede çok faydamız olur kanısındayım. Zj' den sonraki o çok güzel kasaya sahip olan insanları ve yaşam std. görüyorum, biliyorum. Benim derdimi o anlamaz, onun ihtiyacınada benim gücüm yetmez. Biz bi specificleşelim de; diğer paylaşımları kimle, nerde, nasıl olursa olsun yaparız... Başka modeldeki arkadaşlarla da paylaşımlarımıza da zemin olan bi sürüüüü konu var, hepiniz biliyorsunuz. Cj, Cher., G.Cher., hepsi bir arada çok güzel ama, keyiflerimiz kadar, ihtiyaçlarımızda çok önemli. Birbirimize max. fayda çok dağılmadan olabilir ancak. Bu konu sadece zj' den gitsin. Mesala gruplaşıp indirim almaktan felan bahsediyoruz. cj' yi, cher.i, wago.'yu hep bi arada tutarsak çevreden bi faide alamayızki. Usta, servis zaten jeep' çi, Amerikan' cı, kocaman bi grubu zaten var. Önemli olan böyle specific bi grupla dikkat çekmek. Bence ciddi faydalanırız bu konudan.
Sonuç yapıcı fikrim: Yöneticiler bu konuyu slip, tertemiz bi sayfa açsınlar tamda aynı buraya, beatric' in adınıda başa hatta konu başlığına döşesinler misler gibi, hakkı verilmiş olur bence, sonra liste temiz temiz gitsin, sıkıntı çıkaranıda baştan direk tehdit etsinler, kısadan bağlansın bu iş, Amerika' yı bidaha keşfetmeye gerek yok!

ates' Alıntı:
aramıza hoş geldinnnnnnnnnn :D kazasız belasız keyifle kullanmanı dilerim bence arabanın bi güzel keyfini çıkar yarın pazar keyfiiii yapppppp... la la la la la laaaaaaaaaaaaaa ;D ;D

valla bizim toplu servis anlaşması konusunda kimseden bir tepki gelmedi inanın bende bilmiyorum olsa dükkan sizin :D
Zj listesi bi otursun, Ankara' yı ben toplarım bi araya.....

arkadaşlar ne oldu bu konu?? şimdi suzikicilere baktım millet devam tam gaz ,moderatör arkadaşlar sizden ricamızdır bu güncel listeye nasıl ulaşılır ve bu nasıl sürekli güncelleniyo ben bulamadım ve arkadaşlarda aynı sorunu yaşıyolar aramıza yeni eklenen kişilerde var sürekli lütfen bu konuyu inceler ve bizi aydınlatırsanız çok seviniriz sizden ricamızdır.

onu ben benden önce bulup yapanlardan birebir copy paste yaptım ve herkes aynı yöntem devam etsin diye, yoksa ben hala nerede olduğunu bilmiyorum hatta bir çok konu başlığı okuyup kapadıktan sonra jeep harici bir konuysa bulamıyorum ,sitede çok konu olduğu için bi kayboluyo bekleki biri msj atsın konu e maile gelsinki aç oku şeklinde şu anda konu takiplerim..

yazıda belli olmasada bir yerlerde zj ciler var ama burda bu kadar demekki zuzukiciler daha cok ...... ;D :D

Valla ben çok merak ediyorum sadece ZJ listesini.
Umarım p......ç ( Biiiippppp!) olmaz konu.
Hadi arkadaşlar devam edelim....
Konu sahibi Beatrix: parmak atıp ayağa kaldırır mısınız! konunuzu.

Eller havaya, Beatrix buraya!!!!

[size=12pt]Gezenbilir Jeep Grand Cherokee (ZJ) Kullananlar Listesi:

01- 1995 5.2 V8- ZJ- Ergun Erakman (Beatrix) - İstanbul
02- 1994 4.0 I6 -ZJ- Barış (ssbman) - Ankara
03- 1998 5.2 V8 -ZJ - Özgür Karaçaylı (Wolverine-Grand Cherokee) - İstanbul
04- 1996 5.2 V8- ZJ - Barış Perktaş (Overland06) - Ankara
05- 1993 4.0 I6 -ZJ - Kaan Akyolcular (Templar) - İstanbul
06- 1993 5.2 V8 -ZJ - Alper Koçak (alperhoca) - Erzurum
07- 1997 5.2 V8 - ZJ - Ahmet Balkanoğlu (Sagyet) - Erzurum
08- 1996 5.2 V8 - ZJ - Ateş Erol (ates) - İstanbul
09- 1997 5.2 V8 - ZJ -Cüneyt Avdan (duman) - İstanbul
10- 1996 5.2 V8 - ZJ - Serkan Kuyumcu (serkann) - İstanbul
11- 1995 5.2 v8 - ZJ - Alp (Alfonse ) - Ankara

Gezenbilir Jeep Grand Cherokee (ZJ) Kullananlar Listesi:

01- 1995 5.2 V8- ZJ- Ergun Erakman (Beatrix) - İstanbul
02- 1994 4.0 I6 -ZJ- Barış (ssbman) - Ankara
03- 1998 5.2 V8 -ZJ - Özgür Karaçaylı (Wolverine-Grand Cherokee) - İstanbul
04- 1996 5.2 V8- ZJ - Barış Perktaş (Overland06) - Ankara
05- 1993 4.0 I6  -ZJ - Kaan Akyolcular (Templar) - İstanbul
06- 1993 5.2 V8 -ZJ - Alper Koçak (alperhoca) - Erzurum
07- 1997 5.2 V8 - ZJ - Ahmet Balkanoğlu (Sagyet) - Erzurum
08- 1996 5.2 V8 -  ZJ - Ateş Erol (ates) - İstanbul
09- 1997 5.2 V8 -  ZJ -Cüneyt Avdan (duman) - İstanbul
10- 1996 5.2 V8 -  ZJ - Serkan Kuyumcu (serkann) - İstanbul
11- 1995 5.2 v8 - ZJ - Alp (Alfonse ) - Ankara
12- 1994 4.0 ı6  - ZJ - Önder Özdenkaya - Kocaeli

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,708
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR