Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?
Konuyu açan beatrix' in biraz alındığını düşünüyorum. 11/12 den beri yazmıyor. Fakat günahını almayım, yurtdışına çıkacağını söylemişti başka konuda. İş güç, gurbet telaşı
, belkim siteye vakit ayıramıyordur.
Ne olursa olsun, bence konuya ağırlığını koymalı ve bu gereksiz tartışmalara son verip, esas amaç olan konu başlığına fixlemeli insanları. Azıcık tanıdığım kadarıyla olgun ve becerikli birine benziyor. Konusuna sahip çıkması gerekliliğide cabası. Eminim yönetimde destekleyecektir.
Arkadaşlar,
Konu açılırkenki tek amaç Zj sayısı idi. Sadece bunu belirlemeye çalışmak ırkçılık değilki, tepki alıyor, garip.... Ne var bunda! Milletçe saptırmaya meraklıyızdır zaten! Ben, siteye üye, zj' ye binen kaç kişi var, kaçı Ankara' da merak ediyorum mesala. Birbirimizede çok faydamız olur kanısındayım. Zj' den sonraki o çok güzel kasaya sahip olan insanları ve yaşam std. görüyorum, biliyorum. Benim derdimi o anlamaz, onun ihtiyacınada benim gücüm yetmez. Biz bi specificleşelim de; diğer paylaşımları kimle, nerde, nasıl olursa olsun yaparız... Başka modeldeki arkadaşlarla da paylaşımlarımıza da zemin olan bi sürüüüü konu var, hepiniz biliyorsunuz. Cj, Cher., G.Cher., hepsi bir arada çok güzel ama, keyiflerimiz kadar, ihtiyaçlarımızda çok önemli. Birbirimize max. fayda çok dağılmadan olabilir ancak. Bu konu sadece zj' den gitsin. Mesala gruplaşıp indirim almaktan felan bahsediyoruz. cj' yi, cher.i, wago.'yu hep bi arada tutarsak çevreden bi faide alamayızki. Usta, servis zaten jeep' çi, Amerikan' cı, kocaman bi grubu zaten var. Önemli olan böyle specific bi grupla dikkat çekmek. Bence ciddi faydalanırız bu konudan.
Sonuç yapıcı fikrim: Yöneticiler bu konuyu slip, tertemiz bi sayfa açsınlar tamda aynı buraya, beatric' in adınıda başa hatta konu başlığına döşesinler misler gibi, hakkı verilmiş olur bence, sonra liste temiz temiz gitsin, sıkıntı çıkaranıda baştan direk tehdit etsinler, kısadan bağlansın bu iş, Amerika' yı bidaha keşfetmeye gerek yok!