Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,245
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 219,286

Etiketler

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

ates' Alıntı:
uğur aracın çok güzel, güle güle kullan dün baya bi inceledim sana çaktırmadan :D aramıza hoş geldin ;)

Arkadaşlar bu işin bir standardı olsun. Herkesi listeye eklemeyelim. Olanı var olmayanı var :smiley: Komplekse sokmanın anlamı yok insanları.. ;D ;D

dün tarkan abiyle 6.5' konuşuyoduk her an bi süprizim olabilir, delirtmeyin yeeeyyynnnnnnnnnnnnn beniiiiiiiiiiiiii ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ates' Alıntı:
dün tarkan abiyle 6.5' konuşuyoduk her an bi süprizim olabilir, delirtmeyin yeeeyyynnnnnnnnnnnnn beniiiiiiiiiiiiii ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Eyvah! Eyvah! gezenbilir zj'leri diye açılan konuda ki resimler çok yakında enterasan şeylere gebe! Benden söylemesi :smiley:

Serkan abi şu getlerden bir takım daha versene ben benimkilerin üstüne japonla yapıştıracağım :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Eyvah! Eyvah! gezenbilir zj'leri diye açılan konuda ki resimler çok yakında enterasan şeylere gebe! Benden söylemesi :smiley:

Serkan abi şu getlerden bir takım daha versene ben benimkilerin üstüne japonla yapıştıracağım :smiley:

fotokopi çektir aynı şey ,birbirine bantlarsın ;D ;D ;D ;D ;D

ayrıcada liste olayına katılıyorum...4,5'' den fazlasını listeye kabul etmeyelim..gitsin onlar americadaki listelere yazsınlar kendilerini..:p

şu an 4,5". bu hafta 6"e çıkartmak için parçaları hazırlıyoruz. ama önce cem'in 11" xj sini bitiricez

Yükseltme değilde ben şimdi genişletme ve tavan yükseltme projesi düşünüyorum. ZJ'ye bindiğimden beri arabam ayakkabı kutusu gibi geliyor. ZJ'deki konforun değerini bilin arkadaşlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR