Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,245
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 219,477
Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

4 L' Alıntı:
vergi işini çözün "grand chorekeeciler kaç kişiyiz ?" +1 de ben olacağım. G.C 'severim söylenecek söz yok. (suzukici çağlar)
çağlar gc sahipleri olarak çok duygulandık zira başka bir disiplinden şu ana kadar gc ye sahip çıkan bir arkadaşımız olmadı.biz karar verdik çağlar gc alsın vergisini kendi aramızda toplayıp ödeyeceğiz ;D ;D ;D

Etiketler

hocam ben daha dün gittim akgü ustaya öyle bişey yok gidip derdinizi anlatın yeter, selamlar kolay gelsin şimdiden

Ben eski jeepcilerdenim cüneyt. Bana jeep mikrobu 80 li yıllarda Artvinde ziraat bankası müdürü olan babamın, bankaya ait olan CJ 7 ile köylerde tarım kredi vs için kar kış demeden o coğrafyada incelemeye gittiklerinde bende 6-7 yaşlarında bir çocukken bulaşmıştı. Bırakın off road'u bütün roadlar off tu o zamanlar. Yani babam işi gereği (belkide onun için külfet idi) off road yaparken ben o zamanlar keyif almaya başlamışım off road dan ve ilk göz ağrısı CJ den. Bundandır ki ilk 4x4üm , 2000 de alıp 1,5 yılda topladığım sonra kenan abiye (başkan jeep) verip 98 V6 vitaryla takas ettiğim bir CJ 5 idi 80 model.. 10 numara yapmıştım toplarken... Jeep'e laf söylemem, binlerce başlık içinde buraya da birşeyler yazıyorsam jeep sevgimdendir.
Grandın ise her zaman ayrı yeri olmuştur. Ama kader beni suzukici yaptı

A&A siteye üye takip ediyorlarsa tedarik almışlardır ;D

Hocam Bu araçların vergisi düşük olsa , Bezin 1 lira ucuzlasa yada LPG 1 lira civarında olsa . 25 binliradan ucuz GC bulunmaz heralde . Hamsi kavağa çıkınca gibi mi oldu nedir :D

İlerde ZJ ciler çoğalırsa kampanya yaparız belki ZJ ye geçiş yapan üyelerin ilk vergisi bizden falan diye ;D

Saygılar ...
Barış

4 L' Alıntı:
Ben eski jeepcilerdenim cüneyt. Bana jeep mikrobu 80 li yıllarda Artvinde ziraat bankası müdürü olan babamın, bankaya ait olan CJ 7 ile köylerde tarım kredi vs için kar kış demeden o coğrafyada incelemeye gittiklerinde bende 6-7 yaşlarında bir çocukken bulaşmıştı. Bırakın off road'u bütün roadlar off tu o zamanlar. Yani babam işi gereği (belkide onun için külfet idi) off road yaparken ben o zamanlar keyif almaya başlamışım off road dan ve ilk göz ağrısı CJ den. Bundandır ki ilk 4x4üm , 2000 de alıp 1,5 yılda topladığım sonra kenan abiye (başkan jeep) verip 98 V6 vitaryla takas ettiğim bir CJ 5 idi 80 model.. 10 numara yapmıştım toplarken... Jeep'e laf söylemem, binlerce başlık içinde buraya da birşeyler yazıyorsam jeep sevgimdendir.
Grandın ise her zaman ayrı yeri olmuştur. Ama kader beni suzukici yaptı
ben hanıma "bu adamda cj ekolü var" demiştim yanılmamışım.

Alfonse' Alıntı:
Ateş güzel kardeşim,
Listedeki 1-2 üyenin ili belli değil. Öğrensek faydası olabilir.
Bide,
Ben Ankara Zj' lerinin toplanması için çaba gösteriyorum.
Bide İst. Ank. ortasında sadece ZJ toplanması ayarlayalım mı?
Ne Dersin?
utku CENİKLİ -İSTANBUL-emirgan:smiley:

beatrix' Alıntı:
Olmadı haber ver toplanıp basalım orayı....:smiley::smiley::smiley:01- 1995 5.2 V8 - ZJ - Ergun Erakman (Beatrix) - İstanbul
Akgün&Aydın' ı yani...
Offffff...
Sperrrr olur....
Heyecanlandım şimdi...
Şimdi bu Akgün & Aydının önündeki cadde geniş, üst ve alt sokaklardada tuningciler var hep. Bmw tuningciler felen hep orda. Bu cadde bütün gün lastik kokusundan, açık eksoz sesinden, yan yan giden Bmw' lerden 8 Musclelardan geçilmez. Bi dalcan 50 zj....... Farlar, sisler, spotlar açık gündüz vakti, ağır ağır böyle... Offfff... Hemen ilerisinde sanayi bitiyor. Büyük bi tepe var. Arazi arçlarını burada dener ustalar. En tepesindede beton su deposu. Üstüne tırmancan 50 zj..... Tepe çöker valla...

Sonra 50 zj şehre gelicen. bahçeli 7 ye 50 zj farlar açık giricen. Çıkcan ordan bulvara, "How is it goin'" diye selamlayıp amerikan Büyükelçiliğini, Sam amcayı, 50 zj arka arkaya cinnahı tırmanıcan. Kulenin ordaki cepe tam elli zj sığar. Botanik parkının yanı. Hem kalite, hem doğa, etrafta kızlar felan offff... Pizza hutta pitza yemece... Offfff.. Canım çekti şimdi.... Sonra köşkün önünden, polisleri selamlayaya selamlaya, bütün gazeteciler, kameralar hep iki konutun önünde zaten, doğru köroğluna. Oradan karuma, İnadına Sheratonun ön kapısından dolanıcan, güvenliğe inat. Obama' da orda kaldı. Amerikan yani her bişi... Karumdan Arjantin caddesine 50 zj. Farlar açık. Sonra yeniden aşağı.. Bi tunalı geçişi, Cumartesi öğlen, 50 zj, ortam kaynıyo, farlar açık...... Park yeri olsa hepinize Kıtır' da kokoreç, bira, bitane kocaman arjantin ama, buz gibi, ama fazla yok, Annelere Hanımlara söz verdik dimi? ( kim takar :smiley: )
Sonra şehirden çıkıcan, kızılcahamam milli parkı, bütün dağı dolaşıcan 50 zj, sonra pazar günü haymana off road parkuru.....
Böyle bi gezi olsun, çamurla dolsun :smiley: :smiley:

muhittin göğceloğlu' Alıntı:
ARKADAŞLAR AİLE ORTAMI İSTANBUL GEZİLERİ DÜZENLENİYORMU DÜZENLENİRSE TANIŞMAK İÇİN DAVETİNİZİ BEKLERİM ŞİMDİDEN TŞK.
Aile ortamından yana derdiniz olmasın, herkes pırıl pırıl bu sitede, tertemiz...
Gezilere herkes çoluğunu çocuğunu getiriyor.
Merak ettiğiniz şeyle ilgili sitede önceden cevap var mı diye araştırma yapmadan konu açmayın, Büyük yazmayın mesajlarınızı yeter :smiley:
Hoşgeldiniz...............

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Ya bi düşünsenize ! Tabi Akgün abiye değilde :smiley: Film gibi,yıllar once seyrettıgım bır amerıkan fılmı vardı herıfler tırcı bılmem kac tane tır mekan basıyorlar :D süper olur atın ortaya bişey gidip basalım :D :D :D
Akgün amca bayılır bu işe, kendi bile katılır :smiley:
Meraklı siteye zaten. Onların buraya reklamlarını ben yazdım. Kendi sitelarından alıntı felan yaptım. Ama Oğulcanın üyeliği bi türlü açılmadı. Sedat beye pm attım. araya Kıbrıs felan girdi. Bidaha Pm atıcam. Çözer heralde. Benden rica ettiler, yani ben daha çok önayak oldum gibi tanıtımlarının siteye yazılmasına. Çok bilgisayar başında kalamıyor hiçbiri, çok yoğunlar.....
Tekrar ediyim.... Hep söylüyorum.... Herhangi bi çıkarım yok... Dostluktan bunlar, çok iyi insanlar.... Benim nazımı çekmek kolay iş değildir haaa sanayide... :smiley:
Lpg konusunda felan Ankarada hiç öyle bi sorun, bişey yok, neerden söylenti çıktı bilmiyorum. Ben senelerdir Ankarada yoktum. Buralarda olsaydım engellerdim :smiley:

Toplanalım.... Hadiiiii... En azından Ankaralı 6 Zj sahibi ilk önce......

Alfonse' Alıntı:
Offffff...
Sperrrr olur....
Heyecanlandım şimdi...
Şimdi bu Akgün & Aydının önündeki cadde geniş, üst ve alt sokaklardada tuningciler var hep. Bmw tuningciler felen hep orda. Bu cadde bütün gün lastik kokusundan, açık eksoz sesinden, yan yan giden Bmw' lerden 8 Musclelardan geçilmez. Bi dalcan 50 zj....... Farlar, sisler, spotlar açık gündüz vakti, ağır ağır böyle... Offfff... Hemen ilerisinde sanayi bitiyor. Büyük bi tepe var. Arazi arçlarını burada dener ustalar. En tepesindede beton su deposu. Üstüne tırmancan 50 zj..... Tepe çöker valla...

Sonra 50 zj şehre gelicen. bahçeli 7 ye 50 zj farlar açık giricen. Çıkcan ordan bulvara, "How is it goin'" diye selamlayıp amerikan Büyükelçiliğini, Sam amcayı, 50 zj arka arkaya cinnahı tırmanıcan. Kulenin ordaki cepe tam elli zj sığar. Botanik parkının yanı. Hem kalite, hem doğa, etrafta kızlar felan offff... Pizza hutta pitza yemece... Offfff.. Canım çekti şimdi.... Sonra köşkün önünden, polisleri selamlayaya selamlaya, bütün gazeteciler, kameralar hep iki konutun önünde zaten, doğru köroğluna. Oradan karuma, İnadına Sheratonun ön kapısından dolanıcan, güvenliğe inat. Obama' da orda kaldı. Amerikan yani her bişi... Karumdan Arjantin caddesine 50 zj. Farlar açık. Sonra yeniden aşağı.. Bi tunalı geçişi, Cumartesi öğlen, 50 zj, ortam kaynıyo, farlar açık...... Park yeri olsa hepinize Kıtır' da kokoreç, bira, bitane kocaman arjantin ama, buz gibi, ama fazla yok, Annelere Hanımlara söz verdik dimi? ( kim takar :smiley: )
Sonra şehirden çıkıcan, kızılcahamam milli parkı, bütün dağı dolaşıcan 50 zj, sonra pazar günü haymana off road parkuru.....
Böyle bi gezi olsun, çamurla dolsun :smiley: :smiley:

Kesinlikle bir akaryakıt firmasının sponsorluğu gerekli :smiley:

01- 1995 5.2 V8 - ZJ - Ergun Erakman (Beatrix) - İstanbul
02- 1994 4.0 I6 - ZJ - Barış (ssbman) - Ankara
03- 1998 5.2 V8 - ZJ - Özgür Karaçaylı (Wolverine-Grand Cherokee) - İstanbul
04- 1996 5.2 V8 - ZJ - Barış Perktaş (Overland06) - Ankara
05- 1993 4.0 I6 - ZJ - Kaan Akyolcular (Templar) - İstanbul
06- 1993 5.2 V8 - ZJ - Alper Koçak (alperhoca) - Erzurum
07- 1997 5.2 V8 - ZJ - Ahmet Balkanoğlu (Sagyet) - Erzurum
08- 1996 5.2 V8 - ZJ - Ateş Erol (ates) - İstanbul
09- 1997 5.2 V8 - ZJ - Cüneyt Avdan (duman) - İstanbul
10- 1996 5.2 V8 - ZJ - Serkan Kuyumcu (serkann) - İstanbul
11- 1995 5.2 V8 - ZJ - Alp (Alfonse ) - Ankara
12- 1994 4.0 I6 - ZJ - Önder Özdenkaya - Kocaeli
13- 1997 5.2 V8- ZJ - Utku Cenikli
14- 1993 5.2 V8 - ZJ - Serdar Timur - Antalya
15- 1998 5.2 V8 - ZJ - Bertan Kılıçtaş - Ankara
16- 1993 5.2 V8 - ZJ - İlker Şenkal - Antalya - Alanya
17- 1997 5.2 V8 - ZJ - Orkun Kara - İstanbul
18- 1994 4.0 V6 - ZJ - Aksel - İstanbul
19- 1995 5.2 V8 - ZJ - Erol Kiraz - İstanbul
20- 1997 5.2 V8 - ZJ - Abdullah Erten(aviator310) - İstanbul
21- 1996 5.2 V8 - ZJ - Fikret Gökçe (Fikret01) - Istanbul
22- 1997 4.0 I6 - ZJ - Aykut Karadere (Photomania) - İstanbul
23- 1995 5.2 V8 - ZJ - Ali ÇELİK (ali çelik) İSKENDERUN
24- 1996 5.2 V8 - ZJ - Ünal ZIĞIN(HOCA) İZMİR
25- 1996 5.2 V8 ZJ - Abdullah Yılmaz (Ayilmaz74) İSTANBUL
26- 1993 5.2 v8 ZJ - Alpaslan EPLİ-İSTANBUL- Bahçelievler
27- 1995 5.2 V8 - ZJ - Sacit Tepe (SaCo) - Samoff - Samsun
28- 1998 5.9 V8 - ZJ - Fatih Yazıcı (metehan41) Kocaeli
29- 1994 5.2 V8 - ZJ - Ramazan MERAL (sifiryedievbesyuzellibes) Antalya
30- 1998 5.2 V8 - ZJ - Necmettin AKÇAY (necom ) İstanbuln
31- 1995 5.2 V8 - ZJ - Arda Yıldırım (ardayldrm) İstanbul
32- 1997 5.2 V8 - ZJ - black - Ankara
33- 1998 5.9 V8 - ZJ - Mehmet YÜCEL (jeep5.9 memo) -34
34- 1993 5.2 V8 - ZJ - Ercümant OFLAS ( İstanbul )
35- 1993 4.0 6L - ZJ - Mirkan Şenol (mirkan) istanbul
36- 5.2 V8- ZJ - Adem Ulukış(clanderaz)istanbul
37- 5.2 V8-ZJ - Musa Arıkan istanbul
38- 1993 4.0 6L- ZJ- Numan Ertural (nertural) Ankara
39- Utku Cenikli (utkucj5) istanbul

Modelleri yazarmısınız? :smiley:

36- 5.2 V8- ZJ - Adem Ulukış(clanderaz)istanbul
37- 5.2 V8-ZJ - Musa Arıkan istanbul

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR