sifiryedievbesyuzellibes' Alıntı:Ergun Bey,
Elinize, kolunuza, yüreğinize ve emeğinize sağlık. Aracımı alalı bir sene oldu ve ben bir çok seyi gözden çıkararak bu bilgilerin pesine düsmüstüm ama yok yok yok. Tabi böyle bir aileye, şimdiye kadar dahil olmamanın vermis olduğu eksiklikte varmıs bugün farkettim. Arkadaslarımızın çoguda İstanbul yada Ankara gibi bana uzak sehirlerde. Eğerki akdeniz bölgesinde bir etkinlek düzenlenirse haber vermenizi ve sizlerle tanısmayı çok isterim. Tekrardan saygı, sevgi ve tesekkürler.
Alfonse' Alıntı:Bu konu bana İnAnIlMaZ FaYdAlI olmuştur...
Ama....
Bu manuel 96' da makyajlanan Zj' ler içindir.....
Farketmez.... Aksesuarların bazıları dışında 96 öncesi içinde herşey aynıdır.....
Ergun bey bildiğim kadarıyla 0 almış 95 te Zj' sini ve bu manuel ona araçla birlikte verilmiş. Galiba Ergun bey' in Zj' si 95 sonunda satılan 96' lardan... Emin değilim ama bazı Ergun bey fotolarında 96 makyaj bölgeleri gördüm sitede. Şase kodu çözümlemesi bilgilenmesi açısından faydalı olur onun için.....
meh_met' Alıntı:Ergün bey'in jeepini aldığı tarihte. 750.000. e bir daire almıştım.nerdeyse 3 daire parası imiş o tarihte bu araç.10 gündür kullanıyorum.benimki 94 model 5.2 .küçük arabadan.büyüğe geçmek.masraf yapmaya başladım.mchelin lastik aldım.birde boya yapılacak tampon köşeleri falan.muyendende geçtikmi.tamamdır.kılavuz için teşekkürler..