Jeep Grand Cherokee WJ Kasa AEV Uygulaması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,124

Jeep34

Zirve
Yer
İSTANBUL
[attachment=2]

Bildiğiniz gibi AEV ( American Expedition Vehicles) Jeep marka araçlara off-road modifikasyonu uygulayan ve bu uygulamada denklemi profosyonelce yapan bir Amerikan firması. Aynı zamanda parçada getirtebiliyorsunuz.

Ben Cherokee WK 'mın tüm uygulamasını bu firmadan getirtmiştim. Şimdi kısaca bir önceki kasa WJ 'ye neler uyguladıklarına önerdiklerine bakalım ;

Kısaca Uygulananlar;

* 34x12.50 R16 SuperSwamper SSR Tires

* AEV Wheels

* 5" Suspension

* ARB Bumper

* Warn 9500 Winch

* IPF 930 Lights

* AEV Selway Rack

* Custom Prowler Yellow Paint

* AEV Prototype Rocker Guards

header_bg.jpg

vehicles_show_grand_wj.jpg

Etiketler
Ynt: Jeep Grand Cherokee WJ Kasa AEV Uygulaması

yapılı wj istanbulda bir tane var..sahibi yalçın bey arabasının difransiyellerini,daha dogrusu karpuzunu dana 44 ile degiştirmiş..kendisiyle yakın bir zamanda görüşmedim,ama yorumlar gayet başarılı olduguna dair..bir dönem bende araştırmıştım bir tane alıp yapsammı diye..sonrasında alt yapısının xj veya zj gibi degil biraz daha narin oldugunu ögrendim..vazgeçmiştim...şimdi düşünüyorumda offroad yapıyoruz fakat arabamızı kıracak kadar zorlamıyoruz..atlayıp zıplama olayınıda yapmazsam bir wj kullanabilirdim..

Amerikayı tekrar keşfetmeye gerek yok. Ben cj de 4-5 amerika keşfettim en son 4" skyjacker yükseltme kitini aldım sorunlarım bitti. Bu bütün araçlar için geçerli. Adamlar defalarca denemişler en son bunu bulmuşlar. Vinç direk 9500 alsaydım ucuza gelecekti. Şimdi 9000 var mutsuzum. Öncekileri saymıyorum.
34x12.50 R16 SuperSwamper mükemmel seçim. Türkiye de yok diye bekleyemiyoruz. Bir daha araç yaparsam ki yapacağım. Yapılmışını alıp takarım. Bütçeyi ona göre ayarlayıp, uyduruk iş yapmamak gerek. Tornacı çayı içmek istemiyorum artık. Amerikandan şaşmayacaksın. Direk kiti alıp takacaksın. 40" lastikte taksan dolu kit yapmış adamlar. Soa nın bile kiti var. Neyse efkarlandım şimdi şu listeyi okuyunca ;D

Göktuğ seni çok iyi anlıyorum ve de katılıyorum. Sıkı bir off-road aracı yapacaksan maalesef masraf etmek zorundayız.
Uydur kaydırla sonrasında daha çok masraf ediliyor. Bu işin ucuza kaçmasıyla olmuyor.
Cherokee'me çok masraf ettim dedim ama ya yapacaksın yada bırakacaksın demiştim.
Özellikle yükseltme kitlerini tam kullanmazsan araç bir yerde kasıyor.
Cj'mde bile uyduruk makaslara kavisle falan hiç uğraşmadım. Seninkigibi 4" orjinal aldım ve dertsiz kullanıyorum. Getlerle, uydurma küpelerle olmuyor.
Zırtpırt sanayi yolunu tutmamanın bedeli biraz ağır. Ama bunu kabullenmekten başka çare yok.
Her aracın kabul edilebilir bir DENKLEMİ vardır.

uğur abi geçnlerde erhan abilerle ikitellide buluştum aracımı beğendiler araç güzel bende off road için ayarlamalar yapamak istiyorum fakat bütce gerçektende çook önemli hele hele benim gibi 1 ay sonra bir çocuk sahibi olacak bir baba adayı için daha önemli işlerden dolayı çok fazla sitedeki arkadaşlara buluşamıyorum ve kendimce birazda siteden yardım alarak yapmaya çalışıyorum ve ilk defa bir amerikan arabam olduğu için çokta fazla ustasını ve malzemelerini bilmiyorum geçende kardeşim aracı çarpmıştı ve sağolsun herkes yardımcı oldu bende bir şeyler yapmak istiyorum çok başarılı olmasada en azından karçkarlara ve macahele çgösümü gere gere yakışıklıyla çıkmak istiyorum ;D şimdiden burdaki herkese teşekkür ederim daha öğrenmem gereken çook şey var çook çalışmam lazım çoook ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR