Jeep Grand Cherokee nin En çok Tercih Edilen Modeli Hangisi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan muratkorkmaz54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,954

hangi grand cherokee

• zj 4.0

Kullanılan: 21 18.4%
  • zj 5.2

Kullanılan: 54 47.4%
  • zj 5.9

Kullanılan: 13 11.4%
  • wj

Kullanılan: 18 15.8%
  • wk

Kullanılan: 8 7.0%

• Kullanılan toplam oy
    114
Ynt: Jeep Grand Cherokee nin En çok Tercih Edilen Modeli Hangisi?

Korhan'a katılıyorum..Araç üzerine yapılan masrafların karşılığı maalesef yapan kişiye kalıyor. Denk geldiği zaman almak en iyisi..

Etiketler

Uğur abi; hatta bazen kendi kendime diyorum; üzerine yapılan her şeyş tek tek sökü ikinci elden satmak, aracı da standart haline getirip satmak daha mı mantıklı olur diye ;)

Murat; aşağıdaki linke tıklarsan benim aracın ilanını görebilirsin..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=12838.msg111101#new

Murat hakikaten off-road için araç hazırlayacaksan alacağın aracı sökerek işe başlamak lazım. halı döşemeler, klima, otomatik camlar, teyp, merkezi kilit, abs, hatta arka koltuklar filan gereksiz ağırlık, sorun kaynağı olan ne varsa hepsi güzelce sökülmüş bir araç bulursan kaçırma. En hafif, en az komplike araç en başarılı off-road aracı olur.

paran coksa 3000 crd grand chorekee yoksa 2.7 crd grand chorekee bunlardan baska yooooook.

Son mesajlar ile bu konu arasında ilgi olmadığı için yeni konu başlığı açılmıştır :
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21996.0

Arkadaşlar farkındamıyız bilmiyorum ama muhabbetler ve açılan konular hep tatsız yerlere gidiyor.Önce defender jeep muhabbeti sonra da yukardaki gibi üzücü yazılar.arkadaşlar sitenin amacı sadece paylaşım.yanlışı olanı düzeltelim doğru söyleyenide övelim.

haklısın aslında ama arkadasın soyledıgı sey hıc akıl kabul edılemez neyse herkesın gorusu kendısıne

insanız muhakkaki hepimizin yanlışları olacaktır ve bu konuların içerikleride burada konu hakkında birikimi olan arkadaşlarımızla tartışılıp ,bilgi sahipleriyle paylaşılıp,yanlış bilgiler düzeltilerek doğrusu ortaya çıkacaktır.gezenbilir ailesinde bir dostluk , kardeşlik ve paylaşım vardır ve öylede kalacaktır .şunuda asla unutmamak lazımdırki ; bizler haricinde birçok kişi bu yazılanları okuyor ve bu işe sevdalanıyorlar , çeşitli konular ve araçları hakkındada bilgi sahibi oluyorlar bu işe sevdalanıyorlar en basit örnek benimdir bu konuda ve benim gibide niceleri var konuları takip edenler çok iyi bilirler bunu , en azından mesajlarımızı ,yorumlarımızı yazarken bunu göz önüne alsak herşey çok daha keyifli olacaktır ,unutmayınızki kalem kılıçtan keskindir beyler !!!!!!!.

Ateş haklı, herkes bir diğerinin yazdığını beğenecek kabul edecek diye birşey yok, farklı fikriniz varsa ortaya koyun hatta teknik verilere dayandırarak olursa daha güzel olur, ama cevap verirken " kırıcı " kelimelerden kaçınalım.

Selamlar

tarihe dikkat etmeden okuyup bir an nerde bu fiyatlar var diye sinir oldum meğerse sene 2008 miş.

açıkçası konu çok güzel bizim gibi standart araç sahibi olup aracınız yükseltmek hevesinde olanlara güzel paylaşımlar olmuş.

bu rakamların güncel fiyatları ne durumda bugünkü piyasada.

liberty için tavsiye edebilecek bişeyiniz varmı malum bizim araçlara pek kit yok yükseltme vs için

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR