Jeep Grand Cherokee / Cherokee 4.0 almayı düşünüyorum, tecrübelerinize ihtiyaç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Lupo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 80
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 79,496
Ynt: Jeep Grand Cherokee / Cherokee 4.0 almayı düşünüyorum, tecrübelerinize ihtiyaç

96 modelin vergi dusumu gecen yil oldu bu senede 97 modellerin vergisi dusucek.onun haricinde xj nin tek avantaji 4*2 kullanimi olmasi.onun haricinde yakiti cok yakindir.ariza sikligi demiyelim yedek parcalari fiyat olarak aynidit ucuz pahali diyemeyiz.

Etiketler
Ynt: Jeep Grand Cherokee / Cherokee 4.0 Almayı Düşünüyorum, Tecrübelerinize İhtiyaç

Öncelkle yanıtlar için teşekkürler
O zaman 97 5.2 ler aralık. 2014 vergisini düşürerek ödeyebilecekler mi?
O zaman 5..2 lerin cok olduğunu dunursek yedek parca bulunabilirliği daha kolay olur diyebiliriz.

Sonucta 4.0 da ısrar etmek yerine 5.2 de alınabilir diye dusunuyorum

Ynt: Jeep Grand Cherokee / Cherokee 4.0 almayı düşünüyorum, tecrübelerinize ihtiyaç

Ikiside alinabilir.agirlikli asfalt kullanimi icin zj daha iyidir konforludur hatta ici daha genistir.xj nin arazi kabiliyeti daha fazladir

Ben G.C 98 5.2 min vergisini Temmuz'da düşürdüm yıllık 1.080 tl ye indirildi eğer 98 model düşünürseniz vergi indirimi yapılabilmekte

Kadir bey beninim aracinkini yapmadilar 97 model 1500 oduyorum hala yillik

28 kusur du diye hatirliyorum yil basinda bakmistik

Aslında oldukça yüksek her türlü düşmesi gerekli ben Ümraniye den verdim 2 gün sonra düşmüştü

Ynt: Jeep Grand Cherokee / Cherokee 4.0 Almayı Düşünüyorum, Tecrübelerinize İhtiyaç

Değerli arakadaşlar,
bugün ZJ aracımı aldım.
Sorunsuz, keyifli günlerde kullanmak dilegiyle:smiley:

Hoş gelirken "check engine" lambasını yaktı ama olsun:smiley:

:smiley: diyeydin satilik araba vardi :smiley: saglik olsun hayirlisi olsun sorunlarini yaz halletmeye calisiris burdan

oguzhan3434' Alıntı:
:smiley: diyeydin satilik araba vardi :smiley: saglik olsun hayirlisi olsun sorunlarini yaz halletmeye calisiris burdan

teşekkür ederim:smiley:

keşke deseysin.. araba arıyorum, alacağım vs dedim ya:smiley: inanamadın alacağıma galiba:smiley:

1 depo lpg yi tükettim bile:smiley:
97 model 5.2 aldım.ekspertizi yapan Jeep yetkili servisi aracın çok iyi durumda olduğunu söyledi. zavolli lpt kiti var.
yarı uzun yol, yarı şehir içi kullanımda 0,57 krş yaktı. çok sıkıştırmadım ama arada da motor sesini duymak için gaza dokunmadım değil:smiley:
yakıt tüketimi sizce nasıl?
önceki en son ne zaman bakım yapmış bilemiyorum. Sizce yakıt tüketimi nasıl?

Kadir Daban' Alıntı:
Hayırlı olsun gule gule kullanın kazasiz belasiz işallah

kimse kaza yapmasın, sorun yaşamasın:smiley:

Lupo' Alıntı:

keşke deseysin.. araba arıyorum, alacağım vs dedim ya:smiley: inanamadın alacağıma galiba:smiley:

1 depo lpg yi tükettim bile:smiley:
97 model 5.2 aldım.ekspertizi yapan Jeep yetkili servisi aracın çok iyi durumda olduğunu söyledi. zavolli lpt kiti var.
yarı uzun yol, yarı şehir içi kullanımda 0,57 krş yaktı. çok sıkıştırmadım ama arada da motor sesini duymak için gaza dokunmadım değil:smiley:
yakıt tüketimi sizce nasıl?
önceki en son ne zaman bakım yapmış bilemiyorum. Sizce yakıt tüketimi nasıl?

Oğuzhan Abi merhaba,
yakıt üçin görüşünü alabilir miyim? :smiley:
araca ve lpg sistemine periyodik bakımla, gaz minimum yumuşaklıkla basarak biraz daha düşürme şansım var mı?

Tabiki cok etkiler,deponu fulle lpg yi 100km kullan tekrar fulle ortalama ne yakmis gorelim.sonra fazla ise lpg ye ayar yaptirriz atesleme sistemini kontrol ettirriz.

Yine 0,57 kurus yakarsa gayet iyi.ama net olcum icin fulleyip tekrar almak lazim.arabami da pek satasim yoktu cokta niyetlendim bende :smiley: bu ara gazla arabayla hevesini al sonra ekonomiyi dusunursun bence bi zevkini cikar aracin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri