Jeep Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,229
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 200,192

Etiketler
Ynt: Jeep Fotoğrafları

evet resimde concept yazıyo ama indirdiğim sitede önümüzdeki yıl sonu satışına başlanıcağı falan konuşulmuş bilemiyorum

eğer satılıcaksa bunu sıfır km alıp kuaför-avm-gym arası kullanıcak platin bayanlara burdan el sallıyorum
gerçi bu benim arazi diye futbol sahasına bile sokmam :D

dava açıcam parayı alırken sadece size özel bu tek yapılacak dediler herkesten sipariş almışlar ::smiley: gene hummer kullanıcaz bu sene offff

oh olsun size böyle gizli saklı iş yapmaya kalkanın sonu bu olur işte........... ;D

Vaktiyle Uğur abi için WK-7 yapmayı düşünmüştüm ;D Photoshoptan anlasam Trailhawk yapardım valla... paint ile bu kadar oluyo...

Buda en sevdiğim resimlerdendir, daha önce forma koymuştum ama derinliklerde kaybolmuştur....

hah şöyle yaa ,var mı daha ötesi ,budur işte,sağol Orkun... :smiley:

DSC03594.jpg

DSC03595.jpg

DSC03598.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR