Jeep Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,229
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 201,106
Ynt: Jeep Fotoğrafları

white lion' Alıntı:
hıh ondan sonra araç hoşuna giden yere yatar öle kaldır kaldıra bilirsen sonra camışı... ;D ;D ;D

Adam Corsa'yı tek teker ezmiş yatmamış, nasıl yatırabileceksin merak ettim :D
Kartal ezerek mi? :D :D :D

Etiketler

ict3055' Alıntı:
Adam Corsa'yı tek teker ezmiş yatmamış, nasıl yatırabileceksin merak ettim :D
Kartal ezerek mi? :D :D :D
yaw yatırmışya daha ne olacak uşak elinde halat geziniyor vadide.... :D :D :D
bakma dediklerime bizde kit yok ya kötülüyoruz işte ciğer misali...

Birazda Jeep'cileri kızdıralım ve kaçalım bu diyardan ;D ;D ;D

1-8.png

Söylenicek söz var mı? Önünde durmamak lazım.... ;D ;D ;D

131_9803_03_o+131_9803_20th_anniversary_best_action+jeep_wrangler_yj.jpg

ict3055' Alıntı:
hahahaha :D
Jeep'in varsa bir de Buldog lazım bagaja ;D ;D

arabanın içinde bize bişey neyim etmesin...bak valla alan malan olur karışmam ;D ;D ;D ;D
yani Çağrı diyorki jeep alırsan başka araç tarafından çekilmene gerek yok bir köpek bile yeter, yani çok batmamıştır zaten diğer araç sahiplerine ayıp olmasın diye koopeenizi bağlayıverin tampona... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

997799' Alıntı:
arabanın içinde bize bişey neyim etmesin...bak valla alan malan olur karışmam ;D ;D ;D ;D
yani Çağrı diyorki jeep alırsan başka araç tarafından çekilmene gerek yok bir köpek bile yeter, yani çok batmamıştır zaten diğer araç sahiplerine ayıp olmasın diye koopeenizi bağlayıverin tampona... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Abi aynen öyle diyorum :D :D :D
Zaten batmaz bu canavarlar, ama arada bir batmış numarası yapmak lazım :D
Diğer markalar laf aramızda battımı Camış gibi batıyor :D
Buldog muldog töbe çekemez ;D

ict3055' Alıntı:
Abi aynen öyle diyorum :D :D :D
Zaten batmaz bu canavarlar, ama arada bir batmış numarası yapmak lazım :D
Diğer markalar laf aramızda battımı Camış gibi batıyor :D
Buldog muldog töbe çekemez ;D

alemsin valla ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Çamur içerisindeki Wrangler inanılmaz güzel duruyor... Keşke direksiyonunda ben olsaydım ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

SON KONULAR

Geri