Jeep Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,229
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 201,185
Ynt: Jeep Fotoğrafları

Jeep patlaması :smiley:

IMG_0393.jpg

Etiketler

Ben bunların arasında yuvarlanmak istiyorum ya... hepsini istiyorum...

cj serisi arazi araçları arasında gerçekten gösterişli bir araç ne yapsanız ileve etseniz yakışıyor modifiyenin sonu olmayan bir araç geçen seneler de bende orjinal bir cj 7 yarım toplanmış olarak almıştım. baktımki işin içinden çıkılacak gibi degil ,fabrika çıkışlı gibi toplasan çok sade oluyor çok aksesuarlı yapsam fiyatı çok yükseltiyor satmak zorunda kaldın ama her garajda birtane bulunmalı sattıgım aracın resimlerinide aşagıda ekliyorum
cy72.jpg
cj71.jpg
abshell.gif

baya boşmuş be hasan abi toplasan da kar getirmezdi zaten sadece zevk için ;D

tatlı bela bunlar zaten (ah sarı kızım ahh ;D )
(benimki turuncu ama ruhsatta sarı yazdığı için sarı kızım diyorum )

bu tür bir jeep deneyimim yoktu nedirki yani ucuzdur parçalrı deyip aldım ama yanlış insanlardan fiyat aldıgım için yanıltıldım sattım .ama toplu bir araç almak daha mantıklı bence
abshell.gif
aziz şehitlerimizin ruhu şadolsun

neyse biraz da resim görelim ;)

araç sadık vefa nın olup ön panjurda radikal bi değişiklik yapılmıştır bu değişimin gözüne hoş gelen kimse var mı yoksa bana mı çok itici geliyo ???
_MG_94941.jpg

10034351br8.jpg

__ C J 7 __' Alıntı:
neyse biraz da resim görelim ;)

araç sadık vefa nın olup ön panjurda radikal bi değişiklik yapılmıştır bu değişimin gözüne hoş gelen kimse var mı yoksa bana mı çok itici geliyo ???

işlevini bilmiyorum ama inter kamyon gibi olmuş bana itici geldi.

jeepster'in Eski modelleri muhtesemdir, internette resimleri dolu. Turkiyede 1 take gorebildim. Jeepster Commando idi...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,791
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

SON KONULAR

Geri