Jeep Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,229
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 200,918
Ynt: Jeep Fotoğrafları

ufuk28' Alıntı:
Kaç aydır bagajda saklıyorum
Bir türlü görüşemedik ki vereyim, merak etme senin için ayırdım ben onu ;)

Tamam abi sağol.. ;)

Bu fotoğraflarda Mito kardeşime gelsin.. :smiley:

DSC06223.jpg

GetAttachment.jpg

Etiketler

hasan bey nazar değmesin diyemi hep gece resimleri var şöyle gündüz gözüyle çekip ekleyinde içimiz açılsın maşallah diyelim yinede

esperanto' Alıntı:
hasan bey nazar değmesin diyemi hep gece resimleri var şöyle gündüz gözüyle çekip ekleyinde içimiz açılsın maşallah diyelim yinede

Cengiz abi işten anca çıkıyorum..Akşama kalıyor herşey...Gündüz fotoğraflarıda vardır eski konu ve sayfalarada ama çekerim bir ara...Bugün bushwacker dodiklerimi takabilirim...Ozaman çekerim inşallah..

hasan kardeşim zaten heybetli makina dodiklerle nasıl bişeye döner düşünemiyorum bile of of bide fenerli olmasaymışsın heheheh yine şanpiyon oluyosunuz hadi hadi

YA SİZİN BU YAPTIĞINIZ HAKSIZLIK :D BU RESİMLERİ BURAYA KOYUYORSUNUZ BİZDE BAKIP BAKIP YALANIYORUZ ;D ŞİMDİ BU ARÇLARA BAKIP BEN NASIL BU ARACA BİNECEM :'( :'( :'(

P5070033.jpg

üstadım bunlar ne ya rambo gibi kamuflaş olmuşçamur bukadarmı yakışır bir arabaya =) bunu düğün arabası olarak düşünemiyorum ya kahrından ölür herhalde cj =) smokin giymiş herkül gibi bişe olurdu

murat bey şükredin onu bulamaıyanlarda var ben pejoya biniyorum boğazdanmı atıyım kendimi şimdi =(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR