Jeep Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,229
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 201,089

Etiketler
Ynt: Jeep Fotoğrafları

buda benden

Görüntü336.jpg

Yangın Vaaarrr.... Çok güzeller her işin aracı bunlar. Aldıkları görevler ingiliz japon kardeşleri gibi çok kutsal... çok emektarlar

apo07offroad' Alıntı:
beyaz xj yaban tv deki izci programına çekim yapan araçtır

muhabir arkadaşın yani! neydi adı, Ufuk'muydu?? ismini tam hatırlayamadım ama aracı gerçekten süper, onun araç hafif bej gibi duruyor çekimlerde, tevekkelli değil, gözüm bir yerden ısırıyor : ))) tekrardan maaşallah, kazasız belasız binelim cümleten...

euzlu' Alıntı:
muhabir arkadaşın yani! neydi adı, Ufuk'muydu?? ismini tam hatırlayamadım ama aracı gerçekten süper, onun araç hafif bej gibi duruyor çekimlerde, tevekkelli değil, gözüm bir yerden ısırıyor : ))) tekrardan maaşallah, kazasız belasız binelim cümleten...
araç odur sahibinin ismide okan tozun...

apo07offroad' Alıntı:
araç odur sahibinin ismide okan tozun...

tamamdır, arkadaşın ismi kısa ve U veya O ile başlıyor diye hatırlıyordum, malum yaşlılık : )) ancak bu kadar hatırayabilmişim ama araç cidden 10 numara, maaşallah, maaşallah,maaşallah, sırf bu araç yüzünden ZJ de olan gönlüme XJ ler giriyor bazı bazı desem inanırmısınız??

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR