Jeep Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,229
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 201,114
Ynt: Jeep Fotoğrafları

1941 yılında başlıyor hikaye, hikayeyi boşver kestirmeden okumak isteyenler tıklasın ;D ;D ;D

http://arabul.turkcebilgi.com/?cx=012770589916358826249%3Aw6mgt1datsk&q=jeep&sa=Arabul&cof=FORID%3A9#1092

Etiketler

Ufuk abi sana saygımdan olaya girmiyorum yoksa bu şarkı burda bitmez ;) ;) avatar resmini değiştim artık fanatik değilim :D

yunus bager' Alıntı:
Ufuk abi sana saygımdan olaya girmiyorum yoksa bu şarkı burda bitmez ;) ;) avatar resmini değiştim artık fanatik değilim :D

Yunuscum Tesekkur ederim Bosver bu sarkiyi :smiley:

Avatarinida gordum yani Farketmedim sanma :D :D :D

Bu kadarına gerek yok. Jeep i bedeva verseler bu kadar sevmezdim belki. Ama kazanıpta harcadığında, hemde iyi harcadığında sevmek zorunda kalıyorsun. Yani bence sevgiler biraz duygusal başlıyor ;D Sonra da ne dersen de, ister ten uyumu olsun adı, ister karakterirnin 4 tekere yasıması ve devamında dallanıp budaklanıyor işte LR oluyor toyota oluyor filan. Fazla takılıyoruz bence isimlere (ben dahil) .. Oruç gerçekten insanı olgunlaştırıyormudur nedir ;D

jeep' Alıntı:
Bu kadarına gerek yok. Jeep i bedeva verseler bu kadar sevmezdim belki. Ama kazanıpta harcadığında, hemde iyi harcadığında sevmek zorunda kalıyorsun. Yani bence sevgiler biraz duygusal başlıyor ;D Sonra da ne dersen de, ister ten uyumu olsun adı, ister karakterirnin 4 tekere yasıması ve devamında dallanıp budaklanıyor işte LR oluyor toyota oluyor filan. Fazla takılıyoruz bence isimlere (ben dahil) .. Oruç gerçekten insanı olgunlaştırıyormudur nedir ;D
Gözlerim yaşardı kardeşim :smiley:
ama iftardan sonra heran herşey olabilirmi diyorsun ;D ;D ;D

jeep' Alıntı:
Bu kadarına gerek yok.

Bencede gerek yok Herkes birbirini az cok taniyor ve ona gore de takiliyor Isin zevkide burda

Disardan gelen arkadaslarda bizim muhabbetimizi anlamadiklarindan direk konuyu abartabiliyorlar Neyse onlarda ogrenirler

Neyse bizde gidip iftara bişeler hazırlayalım bari... Bekarlık sultanlık diyen adamı bi bulsam ::smiley: ;D
Herkese hayırlı iftarlar...

marmariscj7' Alıntı:
Ben biraz okudum ve Jeep isminin nereden geldiğini çok iyi biliyorum Jeep markaları dışındaki araçlar neden özellikle araçlarında bu ismi özellikle kullanıyorlar.Neden araçlarınıza arazi taşıtı demiyorsunuz.

konuyu uzatmamak için cevap vermiyorum, yoksa söylenecek çok şey var, fakat kullandığınız kelimeleri seçerken biraz dikkat edin lütfen, samimi olmadığınız birine veya aracına "çakma" diye hitab edilmez.

marmariscj7' Alıntı:
Tamam konuyu daha fazla uzatmayalım insan 1990 yılından beri orjinal bir CJ7 ye biniyorsa biraz fanatik olabiliyor.

Bende 1985 senesinden beri lan rover kullanıyorum bu fanatiklik üzerime yapıştı atmaya çalışıyorum ama land roveri asla atamam

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.