CJ7V8' Alıntı:ahmet bey ben size katılmıyorum.Bana göre hiç de sağlam bir malzeme değil.Hele esneklik orjinal CJ dodiklerine göre hiç yok gibi bir şey.Rahatça kırılacak bir malzeme.Fiyatının hakkını veren bir ürün değil.
[/quote
ben yeni taktırdım.. henüz arazide deneme fırsatım olmadı. sert arazi şartlarında kullanılanları gördüm... aldıkları darbeler karşısında dediğiniz kırılmalar olmadı..benimde böyle bir endişem vardı ..ama sonra ikna olup aldım... siz arazide denediniz galiba?
jeep' Alıntı:Teşekkürler, eşim yanımda bana bakıyordu ne okuyorsun yine diye. Jeep filan dedim, geçiştirdm ;D
Tuncay CJ' Alıntı:benim hep aklımda olan dodikler!!!
ama kendime güvenemiyorum malzemeyi yakından inceledim..banada pek kırılganmış gibi gelmedi...fiyatından dolayı çekimserim,alırsam kırarım diye korkuyorum..tarkan abi 600$ küsür fiyat vermişti.onun harici ebay da daha cazip fiyat a var(ne kadar cazipse)...çok şık duruyor...
ahmet abi gerçekten çok şık olmuş...ilerleyen zamanda ne kadar kullanışlı...yorumunu bekliyorum...
bu arada 37'' işi ne alemde... ;D
Tuncay CJ' Alıntı:terraflex küpe nedir???
ahmetozduman' Alıntı:o kocaman ihtişamlı kutuları açınca, bir dünya para verdiğimiz o plastik hafif malzemeyle karşılaşınca insan o hislere kapılıyor, doğru. ama ben kırılanını görmedim.. dala takılınca , belli bir esnekliği aşınca yırtılmalar oluyor. evet görsel bir ürün.. dikkat etmek lazım kullanırken... diğer açıdan baktığımızda 100 tl ye asla kırılmayacak olan kauçuk malzeden çamurluk uzantıları yapılıyor. çokta güzel görünmesede iş görüyor tamamen tercih meselesi... ben yinede ağır off-roadta yarışmayıp bizim gibi amatörce doğa keşifleri yapanlara sonuna kadar tavsiye ederim.. bence cj yapılan tüm masrafları hakediyor! bu arada terraflex küpelerden öne de taktırmayı düşünüyormusunuz?
CJ7V8' Alıntı:doğru söylediniz Ahmet Bey
teraflex küpelerin ön için olanlarını kışa doğru Amerika'daki bir adrese sipariş vereceğim.Arkadaşlarım gelirken getirecek.Malum burdan almaya kalsak....
Tuncay CJ' Alıntı:hayırlı olsun!
bu aralar mecbur cadde de kullanıyorum..2.nci arabam satılık olarak galeride duruyor...
benim cj den daha güzel resimler bekliyorum abi ;D
saygılar....
Arkadaşlarım orda öğrenim görüyor ,gelirken getiriyorlar saolsunlar ,güzel oluyorahmetozduman' Alıntı:bende önde ve arkada da var... geçtiğimiz günlerde istanbul dan samsun a yolculuk yaptım..ilk uzun yol deneyimim cj ile... bir anormalliğe rastlamadım. siz kolayı bulmuşsunuz .. arkadaşınıza sık sık uçak bileti alın derim karli çıkarsınız