serhan_olpak
cj-5 1977
Ynt: Jeep Fotoğrafları
tsk senınkıne yorum yapmak anlamsız
tsk senınkıne yorum yapmak anlamsız
Kendimiz yapdikserhan_olpak' Alıntı:ufuk kardesım bende senı arastırıodum
camurluklara taktırdıgın bucherları nasıl temın edebılırz
Valla kaportacinin tepesinde bekliyosunuz elinizde zarar vermeyecek ama vurunca ses cikaracak bi parca olacak Kaportaci ile yas farkiniz 20 sene olunca daha iyi oluyor Sonra si malumunuz "Olm ben sana boolemi dedim bu olmadi yeniden kes Yeniden kaynat vs" seklinde bir bogusmalar zincirinden sonra ortaya bi seyler cikiyorserhan_olpak' Alıntı:hocam taktık ver bızımkınede yapalım cok sık durmus
Bentteki cok eski hali lastikler filan kucuk Avatardaki son haliserhan_olpak' Alıntı:bırde bent den gecer dedıgın le avatarındakı jeep aynı jeep degılmı avatarındakını mavıyle boyamıssın gıbı geldıde
Suyun akdigi yerden yan yan soole karsiya gecsekdiscovery-V8' Alıntı:Fotodan yorum yapmam ;D ;D ama 2.5 dizel defender şnorklle buradan yüzerek geçer gibi geldi ;D
serhan_olpak' Alıntı:bunların plastık olanları var herhangı bı modelınkı bunlara uymuyor sanırım
serhan_olpak' Alıntı:cok şık duruyo bende yaptırayım dıorum umarım cok pahalı bısey cıkmaz karsımıza
ufukozkan' Alıntı:Suyun akdigi yerden yan yan soole karsiya gecsek
Video filan da yapsak ohhhhhhh
Orda traktor bol Tek cekim 30 lira devam ettikce fiyatta pazarlik oluyo tecrube konusuyodiscovery-V8' Alıntı:önce sen geç ben videoya çekeyim , depoya su doluyormu bir bakayım , geçersen arkandan gelirim, geçemezsen seni çıkartmaya araç lazım ;D ;D