Jeep Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,229
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 200,198
Ynt: Jeep Fotoğrafları

ağır işler de kullanılmadı demeyin...

jeep.jpg

Etiketler

Yazık yaa acıdım şimdi ağır işlerde kullanılır ama herşeyin bir usulü adabı var insan bi römork felan takar
Bizim jeep imiz çizilince içimiz acır adamın yaptığına bak :'(
Adama yüklemek lazım o kalasları :D

fosilbulent' Alıntı:
görünüşü gayet güzel... Uğraşmışlar baya ateşin dediği gerçekten doğrumu ya paintball için mi yapılmış ? çamurluk üzerindekiler silah mı ? öyleyse tomb raider seyretmesin bu adamlar :smiley:

aklıma tango ve chas filminde kullanılan araç geldi markası neydi acaba ?

abi böyle bişeydi galiba

Chevrolet K2500
235.jpg

bülent o aracın oyunda tank olarak kullanıldığı cittidir ,ben o arabanın amerikada resimlerini çekmiş birinden gördüm o aracın resimlerini şaka zannetmeyin o yüzden bukadar emin konuştum :D

ates' Alıntı:
bülent o aracın oyunda tank olarak kullanıldığı cittidir ,ben o arabanın amerikada resimlerini çekmiş birinden gördüm o aracın resimlerini şaka zannetmeyin o yüzden bukadar emin konuştum :D

Güzel araç olmuş :smiley:

güzel de , bence mini bigfoot olmuş kupanın güzelliği çekiciliği kaybolmuş ,hani böyle bir şey tercih etmem ben (tabii zevkler tartışılmaz ama !)

aynen katılıyorum ,ama dediğim gibi benim tarzım değil ..... :smiley:

hani biraz daha düşük ebatlı lastikle daha da güzel olabilirdi , bu abartı........... :smiley:

bak koyu renkli beş tanesinin görüntüsüne lafım yok sağolasın.. :smiley:

beyazlar da fena değil...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

SON KONULAR

Geri