Jeep Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,229
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 201,995
Ynt: Jeep Fotoğrafları

yoksa senin evin arka bahçesi mi burası ............... :smiley:

etap heryerde olabilir , tüh plakayı deşifre ettin bu arada da.................... :smiley:

Etiketler

abi çok kıyamıyom sanki çamura girince eriyip gidicek gibi geliyo fotolar yok sonradan denedim bişey olmuyomuş alışıyorum yavaş yavaş abi

sana en baştan söyledik kardeşim kıyamazsın ve de kıyma diye , ama artık geçmiş olsun virüs gerçekten de sana bulaşmıış iyice hayırlısı inşallah , bu arada birde bizimkine bir bak nasıl olmuş http://ayoff.new-forum.net/araclarin-gderlen-arizalari-ve-yapilan-modfkasyonlar-f3/cj-35-cn-balatilan-revzyon-07022009-t13.htm

;D ;D

MURAT SIMDIM' Alıntı:
Ayhan merhaba senin araç sanırım 4x4 değil .Satılık ilanında bahsetmişsin arazi takviyesi yok mu

bir hata olmalı zira Ayhan'ın araç 4x4 tür o zamanlar henüz aracını tanımıyordu... :smiley:

Jeep Cherokee 4x2, 4x4 tel 0536 5158573 iş burda sohbete dönmesin arkdaş ilan daki yazıyı tam okumamış üşenmiş ;D

Orkuuun Bu foto benden sana hediye bidaha göremezsin iyi bak ;D ;D ;D ;D

[attachment=1]

dronder' Alıntı:
süpersin :D :D bence discodan daha çok yakışmış ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Hadi canım sende ;D ;D , hala sığamama problemi devam ediyor, fakat ön ve arka koltuklar arası çok ferahtı.

Jeepcj7' Alıntı:
aklın yolu bir :smiley: ben bu resmi arşive atarım....

At bencede bidaha zor görürsünüz çünkü ;D Şaka bir yana güzel makina olmuş, tam kafes şeklince roll - cage ayrı bir güven veriyor. Manevra hariç gayet başarılıydı.

Hii Yavuz ne yaptın sen, ateşsuyunu mu fazla kaçırdın :D :D :D

Neyse boşver, sana cj de yakışmış arkadaşım ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Bu konuya bir cevap yazın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,857
Kayıtlı Üye Sayımız
166,652
Kaydolan Son Üyemiz
ayeser

Çevrimiçi üyeler