Jeep Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,229
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 201,164

Etiketler
Ynt: Jeep Fotoğrafları

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Hummeri parlatmak zor iş.metrelerce gövde var.
CJ nin işi yarım saatte biter.:smiley:

CJ nin de uzunları var ya küçümsemeyin bu canavarları ;D

birde CJ nin offroadtan cıktıktan sonra altında bir çamur birikir ki görmeden inanması gerçekten zor bir defasında yıkadıktan sonra bir çuval çamur toplamıştım (fotosuna baktım ama malesef çekmemişim)

biraz da foto..

ilginç CJ ve kaputları. fantazi boyutunda biraz ama amaç görsel şov ise neden olmasın ;)
V8 makine varsa sağlı sollu kromajlı headers ben buradayım diye bağırıyorsa bunu göstermek için sizde hevesliyseniz daha ne olsun ;D

Img_6456.jpg

Img_8239.jpg

Img_8243.jpg

hghjh.jpg

ilk 2 resimdeki kaputlar kataloglardaki fiberglass tek parça olanlardan olması lzm .istersen tek parça alıp takabiliyorsun.motorda çalışma açısından rahat olur aslında :smiley:

Turkiye'de öne doğru kalkan çamurluklarla tek parça sac kaput yaptılar, bende düşündüm, Yaratık yüksek olduğu için motora ulaşmak çok zor ama vinç?? yukarı kalkan tek parça kaput ise ancak fiber glass olursa olur, sac imkanı yok kalkmaz :smiley: düşerse adam öldürür :smiley:

__ C J 7 __' Alıntı:
biraz da foto..

ilginç CJ ve kaputları. fantazi boyutunda biraz ama amaç görsel şov ise neden olmasın ;)
V8 makine varsa sağlı sollu kromajlı headers ben buradayım diye bağırıyorsa bunu göstermek için sizde hevesliyseniz daha ne olsun ;D

Orkun bu kırmızının motoruna dikkatli bak ;D Seneye bekliyoruz senden de böyle bir atraksiyon ;D

Baktım baktımda... hep kafamda içini doldurmak var makinenin... yani dışardan masum dursun... krom kapak, hava filitresi headers felan koyarız zaten....dereceli egzantrik, forged piston kolları, 2 tane 4 boğazlı Edelbrock konusunda yakıt sarfiyatınıda düşünerek şüphelerim var :( 40 LT felan yakarım heralde... Esasında adam gibi kullanılsa yakmazda... ben 4.2L ile olduğu yerde çeviriyorum ;D 5.9L ile....

hasanfb' Alıntı:
Ergün bey sanırım yazın görüştüğümüzde Almanyadan HUMMER getirmeyi planlıyordunuz için bu projelerinizden bahsetmediniz hiç ;) yoksa süprizmi ???

Alindi#
Su anda Almanya`da kayinvalidemin evinin garajinda el atilmayi bekliyor.....!
Iyi niyetle yaz ortasinda Istanbul`da

__ C J 7 __' Alıntı:
biraz da foto..

Img_6456.jpg

Img_8239.jpg

Img_8243.jpg

hghjh.jpg
Cadde isleri...!!!!

Çok güzel arabalar. Allah bizlere de nasip eder inşallah.

Fotoğraflarını gönderdiğim Wrangler Sahara, bir zamanlar Aşkın Jeep' te satılıktı. Kimbilir belkide Gezenbilir ailesinden birinin garajındadır.

Saygılar...

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

WRANGLER SAHARA 1.jpg

WRANGLER SAHARA 2.jpg

WRANGLER SAHARA 3.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR