Jeep Commander XK Lift ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan xmetal85 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,797

xmetal85

Yeni Üye
Herkese selamlar,
2006 model bir jeep commander sahibiyim ve aracıma yükseltme kiti uygulamak istiyorum. Çok fazla off-road yapmam, zevk için yapmak istiyorum o yüzden 2" civarı yaparım sanırım en fazla. Bu işi Ankara'da veya Türkiye'de nerede yaptırabilirim bir fikri olan var mı acaba.
Teşekkürler...

Etiketler
Ynt: Jeep Commander XK Lift ?..

hocam benimde 2006 nissan pathfinder aracım var fakat bu aralar commndere kafayı taktım. sana bu konuda en iyi izoff dan mustaf dağlar arkadaşım yardımcı olur. bu işin kompedanıdır. daha yeni 2009 rubicon yaptı off road versiyonlu kendisine .ben bu konuda onunla konuş derim. birde taroto var bostancıda .
benimde off road için jeep xj var beyaz gezenbilirde 1. oldu onuda mustafa yapmıştı .

nasıl memnunsun değil mi commander den. ?

nissanda iyi fakat amaortisörleri çok sert ,fakat yayla gibi hayvan. commnder biraz daha iri pathfinderden .selamlar

[attachment=1]
[attachment=2]

IMG_2335_resize.jpg

IMG_2339_resize.jpg

Merhabalar. Bu konu başlığını atlamışım. Commander ile Grand Cherokee 3.0 CRD nin tüm alt yapıları aynı olduğu için, her iki aracın yükseltme kitleride aynısıdır.
2006 Cherokee'min yükseltme kiti geldiği zaman paketin üzeride Cherokee WK-Commande XK yazıyordu.

Verdiğim linkte aracımın yükseltme aşamalarına bakabilirsiniz. Bu aracı Türkiye'de şu anda benden başka yükselten olmadı. Ben çok araştırdım ve yoruldum. Siz yorulmayın. Re-calibrasyon cihazına kadar her şeyini size anlatırım. Eğer hala yükseltmek istiyorsanız ;)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11853.0

uğur abi selam okan ben :smiley:,

Abi senin arabanın aynısı bir arkadaşımda var 2007 model gerçekten araç çok tatminkar ,218 hp 510 nm tork 3.0 6 silindir .commander ile tek farkı sizin motorlar yanılmıyorsam mercedes,commander kendi motorunu kullanıyor. ama tüm veriler aynı.

ben nissan pathfinder i satıp commander alıp resimdeki gibi yapmayı düşünüyorum. izci programında iki tane jeep markası sponsor bulmaktada kolaylık sağlayacaktır.

AEV firması ile kontağa geçmeği bile düşünüyorum bilgi için..
selamlar

diver6' Alıntı:
uğur abi bu şnorkel senin aracada oluyor galiba ..

Okan'cım bildiğim tüm ithalatçılara 2 senedir snorken siparişi var. Safari snorken çok uzun süredir ''üretim aşaması'' nda diyor.

Commander başka bir marka için yeni üretti. Kaput içi uyum sağlar sanırım, ama A stunu Cherokee WK da daha yatık. Commander XK da ise A stunu (cam) dik. O bakımdan açıları tutmayabilir.

bende ugur bey çamurluga kıyamıyor zannediyordum, snorkel yokmus meger :smiley:

uğur abi tek kelime ile mükemmel .kazasız belasız güzel geziler dileğimle....

Şu anda vatani görevimi yapmakta olduğumdan mesajlarınızı çok geç farkettim. Ocakta bitecek inşallah, ondan sonra mesajlarınızı uzun uzun okuyup yükseltme işlemnine geçeceğim. Çok teşekkürler şimdilik...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR