" Jeep CJ-5 1979 Model Sıfırdan Revizyon(İstanbul) "

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasanfb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 230
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,901
Ynt: " Jeep CJ-5 1979 Model Sıfırdan Revizyon(İstanbul) "

selam ve kolay gelsin.inşallah hayırlısıyla toplar kazasız belasız kullanırsınız.ben de cj6 yı toplarken çok zorlanmıştım.ancak doğru usta ve doğru parçacı ile her şey daha kolay oluyor.ben gördüğüm iyi niyet ve yardımlardan sonra zorun ne kadar kolaylaştığını gördüm dolayısıyla bana bu kolaylığı sağlayan ulus otomotiv alirıza abinin adını zikretmeden geçemeyeceğim.ulus otomotivin telefonu 0212 238 03 50

Etiketler

5355' Alıntı:
selam ve kolay gelsin.inşallah hayırlısıyla toplar kazasız belasız kullanırsınız.ben de cj6 yı toplarken çok zorlanmıştım.ancak doğru usta ve doğru parçacı ile her şey daha kolay oluyor.ben gördüğüm iyi niyet ve yardımlardan sonra zorun ne kadar kolaylaştığını gördüm dolayısıyla bana bu kolaylığı sağlayan ulus otomotiv alirıza abinin adını zikretmeden geçemeyeceğim.ulus otomotivin telefonu 0212 238 03 50

Selamlar biz camia içindeyiz...Siz meraketmeyin... ;)

ıyıde hasancgm gezı hakkında daha detaylı resımler yokmu?
nezamandan berı gezı fotoları goremıyoruz (eskısı kadar)

up8453' Alıntı:
ıyıde hasancgm gezı hakkında daha detaylı resımler yokmu?
nezamandan berı gezı fotoları goremıyoruz (eskısı kadar)

Bende hala resimleri bekliyorum İlkay abi ;D ;D Çektik o kadar ama hala göremedik...

merhaba koray neyapıyosun nezaman karsıya gelsem sen yoksun valla olmuyo
ayrıca resımlerı ınsallah yukleyecek hasan umudumuzu yıtırmeyelım ;D

hasanfb' Alıntı:
Melih fotoğraflar nerede... ???

vala gidip çekemedim fotoları iş yoğunluğundan.Özür dilerim en kısa sürede güncel olarak fotoları eklicem.Şuan çürük yerlerin değişimi için çalışmalar devam ediyor saşede işlemlerin çoğu bitti alt sistemler dizilmeye başlancak

merakla takip ediyorum aracınızı ... Çok Güzel Olur inş.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR