Jeep Cherokee Bagaj Perdesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Aksel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,272

Aksel

GC LAREDO
Yer
istanbul
selamlar
94 g.cherokee laredo arka bagaj perdesi lazım çıkmada olabilir nereden bulabilirim
yardımcı olursanız çok sevinirim
servisten istedim 650 ytl dedi amerikan getireceklermiş......
nereden bulabilirim

Etiketler

Ynt: Jeep Cherokee Bagaj Perdesi

ölçüleri alıp sormak lazım tofaş yedek parçacılara demekki ben araştırayım

BolbuzJack' Alıntı:
Mustafa Abi Tofaşlar için olan derken hangisi oluyor bizim araçlara?

Murat tam olarak bilmiyorum, bu tür aksesuarlardan anlamam aslında. Benim aracı aldığımda vardı zaten. Ne orjinal bir şeymiş diye sevinmiştim. Sonraları bilen bir arkadaş orjinal olmadığını, Tofaş olduğunu söyledi... Bu ürünlerde ucuz ya da yerli üretimleri bir araştırmak lazım.

tofaş yedek parçacılarına sordum.....grand cherokee ye uyar diyen yok herkes bilmem diyor lütfen yardım edin
tşk.

Grand Cherokee ZJ kasa için bagaj perdesi arayışımın sonucunda her ne kadar orjinali gibi olmasa da en yakın çözüm olarak tofaş kartal da kullanılan perdenin kullanılabileceğine karar verdim. Ufak bir modifikasyonla aracı delmeden perdenin içine sarıldığı metal çubuğun uçlarına ahşaptan ya da sert plastikten bizim yapabileceğimiz aparatları sabitleyerek kısa gelen çubuğu uzatabiliriz.Eğer stepne lastiğimiz orjinal yerinde sabitse o vakit perdeyi bir miktar stepnenin olduğu kenardan stepne dışarda kalacak şekilde daraltmamız gerekiyor. Bu ufak modifikasyondan sonra orjinalinden neredeyse farkı kalmıyor ki tek handikapımız perdenin orjinaline göre boyunun biraz kısa olması , bu yüzden bagaj kapağına monte edilmesi gibi bir imkan yok. Bunun içinde amortisörlerin olduğu kenarlara doğru perdenin çekildiğinde kapalı kalabilmesi için kenarlara aparat yapılması gerekiyor... Geçtiğimiz cumartesi internetten siparişi verdim bugün elime ulaştı , www.modacarstore.com dan temin edebilirsiniz , fiyatı 29 lira + kdv.

Photomania' Alıntı:
Grand Cherokee ZJ kasa için bagaj perdesi arayışımın sonucunda her ne kadar orjinali gibi olmasa da en yakın çözüm olarak tofaş kartal da kullanılan perdenin kullanılabileceğine karar verdim. Ufak bir modifikasyonla aracı delmeden perdenin içine sarıldığı metal çubuğun uçlarına ahşaptan ya da sert plastikten bizim yapabileceğimiz aparatları sabitleyerek kısa gelen çubuğu uzatabiliriz.Eğer stepne lastiğimiz orjinal yerinde sabitse o vakit perdeyi bir miktar stepnenin olduğu kenardan stepne dışarda kalacak şekilde daraltmamız gerekiyor. Bu ufak modifikasyondan sonra orjinalinden neredeyse farkı kalmıyor ki tek handikapımız perdenin orjinaline göre boyunun biraz kısa olması , bu yüzden bagaj kapağına monte edilmesi gibi bir imkan yok. Bunun içinde amortisörlerin olduğu kenarlara doğru perdenin çekildiğinde kapalı kalabilmesi için kenarlara aparat yapılması gerekiyor... Geçtiğimiz cumartesi internetten siparişi verdim bugün elime ulaştı , www.modacarstore.com dan temin edebilirsiniz , fiyatı 29 lira + kdv.

Photomania bagaj perdesi eline ulaştımı. senden perdenin tam ölçülerini ve monte ettikten sonra bikaç ayrıntılı foto alabilirmiyim. o perdeden araştırdım heryerde kartal perdesi var. senin yaptığını görürsem bende düşüneceğim.

bak şimdi ona bende çok özendim :D beatrix 250 lira bana çok, o yüzden phantomania yükleyeceğin resimleri bende bekliyorum ortaya güzel bişey çıkarsa gidip alıcam bi kartal perdesi

Çocuklar, anladığım kadarı ile orjinal perdesinden bi habersiniz ama onu arıyorsunuz....!:smiley:
Peki sabah olsun resmini çekerim...:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,933
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR