Merhaba, forumda arastirm yaparken aracinizda p0202 hata kodu ile karsilastiginizi ve cozumunuzu anlatmissiniz. Oncelikle cok tsk ederim okurken sevinerek(kendi adima okudum). benim de toyota hilux 3.0 vigo 2013 model aracim var 113bin kmde. bende de Yni sorun 1senedir var. Ustam bana enjektorlerin degismesi gerekir dedi. 10bin tl fiyat cikardi ama ben ikna olamıyorum 113bin km bi aracin enjektorlerinin degismesine. Bende bu sorun 1senedir ara ara oluyor. aracin gidisinde ve performansinda sorun yok. anlik cok kucuk bir tekleme gibi oluyor sinrasinda duzeliyor. boyle devam edersem arac yuksek devirde vites atiyor(sanirim korumaya gectigi icin) kenara cekip stop edio tekrar calistirdigimda isik yaniyir fakat arac normale donuyor gidisi. Daha sonra bir kac kontak acma kapamadan sonra isiklarda sonuyor. Ayrica kullanilan enjektorler denso nun ve tr tek yetkili servisi ist ikittellide bir pompaci ama oda vigo 3.0 kullanilan denso enjektorun revizyonu ve testi yapilamiyor dedi. Kafam cok karisti. Sizinde yazinizi gorerek ve eski bir jeep kullanicisi olarak size yazmak istedim. Simdiden tsk ederim. Anıl.