JAPONYA’DA GÖREV YAPAN EKİBİMİZİN ÇALIŞMALARI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan xano Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,298

xano

Moderatör
Yer
İstanbul
Web
www.iakbm.gov.tr
19 Mart 2011 tarihinde Tokyo’ya ulaşan 33 kişilik ekibimiz, buradan görev yeri olan Tokyo’nun kuzeyinde bulunan Rifu kentine intikal etmiştir.

Takoko ve Miyagi’de arama kurtarma çalışmalarına başlayan ekibimiz, 3 kişinin cesedine ulaşmıştır.

Arama çalışmalarında bulunan para, ziynet eşyaları ve çıkartılan cesetler ekibimiz tarafından Japon yetkililerine teslim edilmiştir.

Ayrıca, yardıma ihtiyaç duyan Japon vatandaşların enkazda bulunan malzemelerinin çıkarılmasına yardım edilmektedir.

Ekibimiz, başta Japonya Resmi Haber Ajansı NHK olmak üzere, Japon medya kuruluşlarından yoğun ilgi görmektedir.

Bölgede yürütülen arama kurtarma çalışmaları Japon yetkilileri ile koordine edilerek sürdürülmektedir.

jap%20(3)_jpg.jpg

jap%20(9)_jpg.jpg

jap%20(13)_jpg.jpg

jap%20(14)_jpg.jpg

jap%20(18)_jpg.jpg

Etiketler
Ynt: JAPONYA’DA GÖREV YAPAN EKİBİMİZİN ÇALIŞMALARI

İzmit depreminde bize yaptıkları yardımları hatırlıyorum. Bu işler karşılıksız olur ama karşılığını verdiğimizi görmek beni memnun etti.

duygulandım gercektende :'( japonlar gercektende mütevazi insanlar helal olsun bizim ekibede :-\ :(

Felaketin nereden ve ne şekilde geleceği belli olmaz. İnsani yardın tüm dünya halkının boynuna borç. Emeği geçenlere teşekkürler.

ALLAH yardımcıları olsun inşallah hastalık yada radyasyon kapmazlar

DUALARIMIZ BÜTÜN İNSANLIK VE EKİBİMİZ İÇİN OLSUN

Arkadaşlarımız dün akşam itibariyle sessiz sedasız gittikleri görevlerinden yine sessiz sedasız döndüler.

xano' Alıntı:
Arkadaşlarımız dün akşam itibariyle sessiz sedasız gittikleri görevlerinden yine sessiz sedasız döndüler.
Allah sevenlerine kazasız belasız kavuşturmuş çok şükür....İnsanlık adına kendilerine sonsuz teşekkürler.... :smiley:

Gurur verici türk ekibe kolaylıklar diliyor japon halkına geçmiş olsun diyorum

Tüm arkadaşlara iyi dilekleri ve destek temennileri için çok çok teşekkürler...Ülkemiz adına elimizden geleni yapmaya çalıştık...Yeni atanan Tokyo büyükelçimizin bizimle tanışma programında söylediği "Bizim yıllardır yapamadığımız, yapmaya çalıştığımız yakınlaşmayı sizler 25 günde başardınız..." sözleride bunu bir nebze olsun başardığımızın bir göstergesi..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

SON KONULAR

Geri