dijital elektirik
Yeni Üye
hayırlı olsun allah kaza bela arıza vermesin yaş kırk beş hiçde geç degil benim kırk umarım kırk beşime geldigimde sizin gibi bi karavan sahibi olabilirim
Evet.araci hala goremedik.
Ustadim sende de j9 varmis.fotograf paylasimi yapabilirmisin.teoman arkadasimiz ya siteye girip bakmiyor mesajlara yada karavana nazar degmesin diye paylasmiyor.Güzel kardeşim bende senin gibi geç ve ucuz yollu başladım üçüncü yaza giricem inşallah J9 görünce dayanamadım benimde 2004 aracım eşimle bana yetiyor evet sesi çok hız yok ama ben zaten tatil yapıyorum birsaat yol gidiyorum sonra çay demliyorum inan çok keyifli oluyor her yıl bir iki kez ayvalık Dikili İzmir taraflarına hafta sonları gemlik tarafına gidiyorum havaların ısınmasını bekliyoruz sana hayırlı olsun bulunduğun ortamda mutlu olmayı bilirseniz harika bişey
Şu ara müsait değilim (foto yok ) en kısa zamanda becerebilirsem yükleyeceğimUstadim sende de j9 varmis.fotograf paylasimi yapabilirmisin.teoman arkadasimiz ya siteye girip bakmiyor mesajlara yada karavana nazar degmesin diye paylasmiyor.
Arkadaşlar uzun süredir siteye giremedim tabi kış gelince ve Corona dan dolayı eve kapandık anca şimdi yazabiliyorum ben J9 aracımı trafikten çektim çünkü zaman kısıtlaması olduğundan uzun süre gezemedim çitle çevirdiğim tarlaya koydum fırsat buldukça orda kalıyorum şimdilik böyle çok güzel aracıda satmayı planlıyorum prefabrik yapacağım Bundan sonra bir süre Corsa ile gezeceğim tabi sağlıklı olabilirsek herkese sağlıklı yıllar dilerimŞu ara müsait değilim (foto yok ) en kısa zamanda becerebilirsem yükleyeceğim