serkan şen
* SAKARYA *
Ynt: İzoff (İzmit Off-Road Grubu) Karadeniz Keşif Gezisi (18-27 Eylül 2009)
İmrenerek izledim.Tekrar elinize sağlık.
İmrenerek izledim.Tekrar elinize sağlık.
altuncu57' Alıntı:Dün akşam Yaban Tv'de gezi ile ilgili programınızın ilk bölümünü ilgi ile seyrettim.Çok güzel olmuş.Hazırlayanlara ve vesile olanlara teşekkürler. .Her hafta çarşamba nasip olursa seyredeceğim.Ama bir sonraki Karadeniz gezinizde Sinop'a da beklemekteyiz haberiniz olsun ....
ssbman' Alıntı:Çok güzel bir bölümdü . Santral çalışmaları hayli can sıkıcıydı
Öndere Geçmiş olsun diyelim . Hem ufak bir kaza atlatmış hemde kaldı lastiği de bıraktı sanırım .
Arşiv niteliğinde bir gezi izleyeceğiz sanırım . Bence kaydedilip ilerde toplu halde nete konmalı ...
Kutlarım katılan tüm arkadaşları .
Ucuz Atlatmanız sevindiri . Anadolunun temiz ve dejenere olmamış insanlarıyla karşılaşmak belkide böyle gezilerimizin en güzel taraflarından biri ...dronder' Alıntı:İyi dilek sunan tüm dostlara İZOFF adına teşekkürler...
Sağolasın dostum. Ufak bir kaza yaptık. Fakat bu kaza anında bile karadenizdeki bozulmamış temiz insanlar ile tanışma fırsatımız oldu. %100 hatalı bendim MT lastiğin yağmurda azizliğine uğradım. Fakat çarptığım Hüseyin hoca ilk şoku atlattıktan sonra o kadar temiz yüzü ortaya çıktı ki anlatmam...
Lastik konu ise her an her off-roadda olabilecek bişey
Diğer bölümler de heyecan doruklarda olacak...
Durmak yok yola devam
ssbman' Alıntı:Ucuz Atlatmanız sevindiri . Anadolunun temiz ve dejenere olmamış insanlarıyla karşılaşmak belkide böyle gezilerimizin en güzel taraflarından biri ...
Hevesle yeni bölümleri bekliyoruz ...
Tekrar tebrikler hocam ...
mirkan' Alıntı:gerçekten mükemmel bir gezi düzenlemişsiniz , tebrik ediyorum ...
ayrıca sizleri tvde seyretmek çok hoşuma gidiyor .