İzoff Çenedağ Keşif Gezisi (1 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dronder Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,647
Ynt: İzoff Çenedağ Keşif Gezisi (1 Mart 2009)

Keyifli gezi olmuş, emeğinize sağlık, bulunduğum yerin arka tepelerinde gezmişsiniz, inşallah ilerde sizinle gezme fırsatım olur..( önce araç tabi )
Fotolardaki yemek organizasyonun yapıldığı dağ evi ekipten birine mi ait acaba? Yeri hakkında bilgisi olan varmıdır?
Selamlar..

Etiketler

arkadaşlar ellerinize sağlık çok güzel gezi olmuş önder sanada geçmiş olsun diyorum bununla kalsın bir de mustafanın anadol kamyoneti çekmesi çok güzeldi yaa anadol herhalde o karda ve çamurda rampayı hiç öyle çıkmamıştır tahmin ediyorum

fatihoz66' Alıntı:
arkadaşlar ellerinize sağlık çok güzel gezi olmuş önder sanada geçmiş olsun diyorum bununla kalsın bir de mustafanın anadol kamyoneti çekmesi çok güzeldi yaa anadol herhalde o karda ve çamurda rampayı hiç öyle çıkmamıştır tahmin ediyorum

sağol fatih abi sizleri de bekleriz ;)

videoda tam çıkmış mı bilmiyorum ama bizde aynı şeyi konuşuyorduk ;D ;D anadol ömründe o hızla rampa çıkmamıştır...

başta ben çekecektim ama sonra mustafa abi çekti anadolu. ;D ;D onun muhabbetini yüzyüze yaparız...

görüşmek üzere...

dronder' Alıntı:
sağol fatih abi sizleri de bekleriz ;)

videoda tam çıkmış mı bilmiyorum ama bizde aynı şeyi konuşuyorduk ;D ;D anadol ömründe o hızla rampa çıkmamıştır...

başta ben çekecektim ama sonra mustafa abi çekti anadolu. ;D ;D onun muhabbetini yüzyüze yaparız...

inşallah hep beraber görüşürüz

görüşmek üzere...

dün akşam cevat abiden elime ulaşan videolar...

fatih abi (metehan41) yeni aracı zj 5.9 ve ilk vinçlemesi...

th_01032009004.png

kimi doktor, kimi işadamı, kimi yüksek mühendis ama aklın bittiği nokta... ;D ;D ;D

almışız ele kazma kürek köy işleri gibi yol açıyoruz. acaba off-road olmasa o ayakta durması bile zor dik rampada kazma kürek sallanır mı ? :D :D

th_01032009005.png

ve faith abi ve doğan abinin devrilme tehlikesi yaşadığı o rampa. inanın videoda görüldüğünden daha dik ...

ve rampadan cevat abi iniyor...

th_01032009006.png

Arkidişler FELİCE yani Mesut bana özelden msj atmış ,geri cevap yazıyorum ama bu nickle kayıtlı biri yok diyor,konuşan olursa cebim 0 532 234 87 67,cevap yazmıyorum sanmasın.

Gezi çok güzeldi bu gezide iki araba ilk kez çamurla bulıuştu ilki fatihin yeni zj si ve benim xj yim bütün arabalar oldukça başarılı işler çıkardılar Kotayı yükseklere çıkardık . diger gezilerde görüşmek üzere emegi geçen herkese teşekkürler...

Arkadaşlar gezi çok güzel olmuş Önder hocam geçmiş olsun ALLAH beterinden saklasın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,825
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri