Ynt: İznik Gezimiz; Perihan - Celal Yalçın (22 Ocak 2011)
Öncelikle,bana cevap yazan tüm dostlara teşekkür ediyorum.
Bizleri rahatsız eden magandalara gelince; O anki yerimizi değiştiriyoruz ama sorun çözülmüyor. İnanın İznik gölünün şehre uzak olmayan her köşesini adeta parsellemişler. Ya o duruma tahammül göstereceksiniz ,yada terkedeceksiniz. Ama gidecek biryer kalmamış. Bu durum sadece İZNİK içn degil ki. Muğla-Akyaka'da jandarma karakoluna gidip aynı durumu anlattığımda araç plakası veya o anda neden telefon etmediğimiz soruldu. Bende onlarla muhatap olmak istemediğimizi hatta bu durumu Akyaka'dan ayrılacağımız içini şu an ilettiğimizi .Zira ; Bu adamların bizi karakola şikayetci olmamızdan dolayı TACİZ etmelerini istemediğimizden şimdi aktardığımızı söyledim. Bizden sonra buraya gelenlerin rahat etmesine katkıda bulunmak istedim.
Şu an Köyceğiz'deyim. İnanın burasıda aynı İznik. Öylesine rahatlar ki sanki doğal hakları imiş, biz yanlış yerde bulunuyormuşuz gibi. Alkollü araç kullanmak, yüksek sesle müzik dinlemek, arabaya yüksek gaz verip patinaj çektirmek, küfürle bagırarak konuşmak,her önüne gelen yere çiş yapmak,birde bunların tamamını size göstere göstere fütursuzca yapmak. Hadigel de katlan gayrı!!!!!
Benden sizlere bir öneri: 1-Emniyet Genel Müdürlüğüne 2-Jandarma Genel Komutanlığına
Herkes bu durumu anlatan kısa MEİL göndersin.
Tatil yaptıkları yöreden ayrılırken o yörenin emniyetine,jandarmasına ,mülki amirine belediyesine bu durumu iletsin.
İşte o zaman memleketimde huzur içinde özgürce dolaşabileceğim.
NAMUSLULAR, NAMUSSUZLARDAN DAHA CESUR OLMADIKCA BU MEMLEKET DÜZELMEZ!!!! İsmet İNÖNÜ