İzmit Off-Road Grubu Tanışma ve Tanıtma Gezisi (28 Haziran 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yunus bager Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 86
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,027
Ynt: İzmit Off-Road Grubu Tanışma ve Tanıtma Gezisi (28 Haziran 2009)

yunus bager' Alıntı:
Hadi utanma utanma yakışır sana bir defender ;D ;D ;D ;D

;D ehe .. ben sığmam defender şoför koltuğuna ;D denedim çünkü. Kapıyla çok samimi olduk.. Değişik bir oturuş pozisyonu geliştirmek ve buna alışmak lazım sanırım. bizim tipimizde amerikan kısacası ;D cj de bile özel koltuk ayağı yaptım kendime , yan taraftan 10 cm aşağıda.. Ama inanın bir v8 disco düşünüyorum. Yavuz abinin ki fena durmuyor. ;D

Etiketler

Hemen yelkenleri suya indirmedik. Kolumu kessen cj nin hidroliği akar. ;D Hanıma düşünüyorum ben. Onun arabasına ev aldık, şimdi arabasız. Olayın diğer yüzü ise, düşünsenize land rover ı olan bir adam, LR eleştiriyor. Kötü diyor vs ;D daha inandırıcı gelmez mi size ;D

Anladım Göktuğ. Hanıma alacaksın çarşı pazar alışverişte kullansın diye, hemde emniyetli ;)

jeep' Alıntı:
;D ehe .. ben sığmam defender şoför koltuğuna ;D denedim çünkü. Kapıyla çok samimi olduk.. Değişik bir oturuş pozisyonu geliştirmek ve buna alışmak lazım sanırım. bizim tipimizde amerikan kısacası ;D cj de bile özel koltuk ayağı yaptım kendime , yan taraftan 10 cm aşağıda.. Ama inanın bir v8 disco düşünüyorum. Yavuz abinin ki fena durmuyor. ;D
Ğöktuğ herşeye bir lafım var ama direksin ile kapı arasındaki mesafeye diyecek lafım yok haklısın ama kulanmak için kurs verebilirim ;)
Mesela sol kol bilekten kırılarak direksiyon avuç içi alta gelecek şekilde kullanmak gerekiyor mesela ;D ;D ;D ;D
Ama hidrolik direksiyon olunca sorun yok Yavuz abide gördüm discoyada defenderede küçük direksiyon takmış

Jeep34' Alıntı:
Ben bu yazıyı görmedim :D Hatta bu günü takvimden çıkardım ;D
Yavv Göktüğ öyle birden söylemesene adamların yüregine inecek ;D ;D ;D

Arkadaşlar gezide herkezin elinde bir foto yada kamera vardı nerde bu görüntüler

yunus bager' Alıntı:
Ğöktuğ herşeye bir lafım var ama direksin ile kapı arasındaki mesafeye diyecek lafım yok haklısın ama kulanmak için kurs verebilirim ;)
Mesela sol kol bilekten kırılarak direksiyon avuç içi alta gelecek şekilde kullanmak gerekiyor mesela ;D ;D ;D ;D
Ama hidrolik direksiyon olunca sorun yok Yavuz abide gördüm discoyada defenderede küçük direksiyon takmış

Bizim hafriyat kamyonlarında var direksiyonun üstüne bağlanan topuz gibi dönen bir aparat. Dolmuşlarda filanda görürüz. Zannediyorum o işi çözer.. ;D Defender ruhunu da bozmaz.. ;D

th_28062009003.jpg

o yeşil rescue team yazan pajeronun sahibini tanıyorum.gercekten bu işlerin içinde olan bir abimizdir.sosder den tanısıyoruz.yani gecen sene jimny ile o camurda yaptıgı sovu bilmesem harbi arabası gitmiyor diyecegim ama ordada sov yapmış heralde ;D

arkadaşlar her şey çok güzel olmuş tekrarında beraber olmak dileğiyle

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

SON KONULAR

Geri