Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İzmit Kuzuyayla - Altıoluk Yaylası Keşif Gezisi (29 Kasım 2008)
Aslında Ağustos sonunda Bodruma geldim, ama bir gece kalıp döndüm. Zetaş kamping'de çadır kurdum, uzun kalacaktım ama çok gürültülüydü, ertesi gece döndüm. Neyse konuyu dağıtmayalım, kar gelince yaylalar şenlenmiş, güzel olmuş. Sizlere iyi eğlenceler...
Bayramda Ankarada olacağım,ama bittiği cumartesi veya pazara gidelim,organizasyon ekibine duyurulur,toplanım gidelimişte kartepeye.Hem herkez örnek çocuk,koca,eş olacak bayramda nasılolsa,hafta sonuda azad eder evdekiler dimi.Hadi listeciler işbaşına.
Bu haftasonu herkes Kuzuyayla civarındaymış herhalde, Birden abiyle ve Gökhan (2fast4you) ile karşılaştık. Stickerlar işe yarıyor yani ;D Fatih çok şey kaçırdın gerçekten, işlerin hafifleyince tekrar gideriz.
Sizler sitenin "kar adamları" oldunuz, çevre beyazlaşmaya başladığında çıkıyorsunuz ortaya... Birden'cim hoşgeldin tekrar. Biraz zayıflamış gördüm seni, sürgün hayatı zor şartlarda geçti galiba.
Tebrikler,bu hafta bende çıkacaktım fakat fırsat olmadı resimler biraz olsun rahatlattı diyebilirim. Bu hafta kar'ın tadının çıkacağı en iyi zamanlardan birisiymiş.
Yok kardeşim katamaran nedirki..Biliyorsun benim 110 da ordaydı ve bütün yaz onunla gezdim..O bitirdi beni ..Bu arada o katamaran işini ilk fırsatta sapanca gölüne taşıyacagız..O zaman bol bol yaparız havasını buldugumuzda..