İzmit Kuzuyayla - Altıoluk Yaylası Keşif Gezisi (29 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Felice Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,841
Ynt: İzmit Kuzuyayla - Altıoluk Yaylası Keşif Gezisi (29 Kasım 2008)

Ooooo, kimler gelmiş...Birden'in Bodrum'daki sürgün cezaası bitmişe benziyor, hoş gelmiş sefa gelmiş...

Etiketler

hoşbulduk hocam..Bitti vallahi..Oralarda görüşemedik, buralarda görüşürüz inşallah...

Aslında Ağustos sonunda Bodruma geldim, ama bir gece kalıp döndüm. Zetaş kamping'de çadır kurdum, uzun kalacaktım ama çok gürültülüydü, ertesi gece döndüm. Neyse konuyu dağıtmayalım, kar gelince yaylalar şenlenmiş, güzel olmuş. Sizlere iyi eğlenceler...

elinize ayağınıza 4 çekerinize sağlık :smiley: paylaşım için teşekkürler çok güzel bir gezi olmuş eee nede olsa kar olayı bitiriyor darısı başımıza :smiley:

Bayramda Ankarada olacağım,ama bittiği cumartesi veya pazara gidelim,organizasyon ekibine duyurulur,toplanım gidelimişte kartepeye.Hem herkez örnek çocuk,koca,eş olacak bayramda nasılolsa,hafta sonuda azad eder evdekiler dimi.:smiley:Hadi listeciler işbaşına.

Bu haftasonu herkes Kuzuyayla civarındaymış herhalde, Birden abiyle ve Gökhan (2fast4you) ile karşılaştık. Stickerlar işe yarıyor yani ;D Fatih çok şey kaçırdın gerçekten, işlerin hafifleyince tekrar gideriz. ;)

Birden abi, hoşgeldin :smiley: Çok güzel gezmişsiniz, kar da çok güzelmiş, ama bayrama kadar ılık gidecek havalar, o kar kalmayabilir bayrama.

Birden'cim tekrar hoşgeldin. Çamur deyip o kadar korkutma ;D Sonra 3-5 kişi ancak arkadaş bulursun oraya gelecek ;)

Sizler sitenin "kar adamları" oldunuz, çevre beyazlaşmaya başladığında çıkıyorsunuz ortaya... :D Birden'cim hoşgeldin tekrar. Biraz zayıflamış gördüm seni, sürgün hayatı zor şartlarda geçti galiba. ;)

Hoşbulduk Mustafa abi..Dogru 12 kilo verdim orada..Ama toparladım 4 kilosunu geri aldım gelir gelmez :D

Eeeeee o Hobbycati tek tarafa kaldırmak adamı mahveder,koydan çık gel bitiriyor adamı.Bana Bodrumda o zevki yaşatttığın için tekrar saol abi.

Tebrikler,bu hafta bende çıkacaktım fakat fırsat olmadı resimler biraz olsun rahatlattı diyebilirim. Bu hafta kar'ın tadının çıkacağı en iyi zamanlardan birisiymiş.

güzel resimler apoo

tugsan75' Alıntı:
Eeeeee o Hobbycati tek tarafa kaldırmak adamı mahveder,koydan çık gel bitiriyor adamı.Bana Bodrumda o zevki yaşatttığın için tekrar saol abi.

Yok kardeşim katamaran nedirki..Biliyorsun benim 110 da ordaydı ve bütün yaz onunla gezdim..O bitirdi beni :D :D :D..Bu arada o katamaran işini ilk fırsatta sapanca gölüne taşıyacagız..O zaman bol bol yaparız havasını buldugumuzda.. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

SON KONULAR

Geri