İzmit A Takımının Dağlarda Çamur ve Kar Oyunu (01 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan metehan41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,630
Ynt: İzmit A Takımının Dağlarda Çamur ve Kar Oyunu (01 Şubat 2009)

Paylaşım için teşekürler.Güzel görüntüler..
Birde İzmit LR takımı var, bu A takımıyla bi alakası varmı? :smiley:
bu görüntülerdeki güzergah neresi çıkartamadım bende izmitliyimde...

Etiketler

son video hepsi bu kadar ama en güzeli bu...muhteşem pilotaj gösterisi ve ardındanda muhteşem güç gösterisi... hepsi bu videoda...

th_01022009259.jpg

yer olarak çamurlu olan görüntüler doğantepe üst tarafı. arkadan kartepe arkasından sultaniyeden altıoluk yaylasına çıkma denemeleri... ama başarısız...sonrasında dönüp pamukova yolundan mesruriye köyüne ait kıranyurt ( cevat abinin yayla evinin olduğu yer ) yaylasına çıktık. güzergah böyleydi. hepsi plansız gerçekleşti...

paylaşım için teşekkürler fatih.yeni arabanı bekliyoruz inşallah

Paylaşım için teşekkürler keyifli bir gezi olmuş ancak ford un co pilotu eksik olunca kayış bile atmaya başlamış ayrıca fatih dostum ikinci pazarda co pilotluktan şikayet etmişsin ya biz ne yapalım hep co pilotuz.

Paylaşım için teşekkürler keyifli bir gezi olmuş ancak ford un co pilotu eksik olunca kayış bile atmaya başlamış ayrıca fatih dostum ikinci pazarda co pilotluktan şikayet etmişsin ya biz ne yapalım hep co pilotuz.

dostum başka araç olsa seve seve co-pilotluğa devam. ama mustafanın araba hem çok yüksek, hem her yeri çamur oluyor, hem kapı kısmı dar ve binmesi zor, hemde mustafa kardeşim daimi olarak çek kamera, çek resim derken... anlayın halimi. innnnnnnnnnnn- binnnnnnnnnnnnnn...birde aracın içi halı kaplı, her seferinde temizle ayakları felan fıstık...

fatih kardeşim yeni arabanı bekliyoruz.sen bu işi biliyorsun

Son video çok güzel , eleinize sağlık. O video da fordun zorlanma nedeni ağırlık mı , birde lastikleri sanki o arabaya uygun değil gibi geldi bana ... Aynı yerde ladanın performansını da merak ettim, XJ 'ye ise şapka çıkartıyorum...

güzel gezi olmuş tebrikler cevat abi nin pilotaj gerçekten çok iyi ben olsam çıkmıyacak der bırakırdım doğan abi ye de burdan selamlar iletiyorum gezilerinizde biz adapazarlı ları unutmayın diyorum bu arada fatih bey suzukı ye ne oldu sattınız mı

4 L' Alıntı:
Son video çok güzel , eleinize sağlık. O video da fordun zorlanma nedeni ağırlık mı , birde lastikleri sanki o arabaya uygun değil gibi geldi bana ... Aynı yerde ladanın performansını da merak ettim, XJ 'ye ise şapka çıkartıyorum...

fordun zorlanma nedeni dediğiniz gibi malum ağırlığı, ufak lastik çapı ve uzunluğu diyebilirim. ama kesinlikle pilotajın mükemmelliğiyle gidebiliyor. o aracı cevat abiden başkası yürütemez diyorum başka birşey demiyorum...

tatanga' Alıntı:
güzel gezi olmuş tebrikler cevat abi nin pilotaj gerçekten çok iyi ben olsam çıkmıyacak der bırakırdım doğan abi ye de burdan selamlar iletiyorum gezilerinizde biz adapazarlı ları unutmayın diyorum bu arada fatih bey suzukı ye ne oldu sattınız mı
dostum gerçekten aniden gelişen bir gezi oldu. yoksa adapazarı ekibini herkez gibi kendimizden sayıyoruz... evet aracımı yine sitemizden adaşım Fatih abiye (fatihoz66) sattım. güle güle kullanıyor...

paylasım ıcın tesekkurler.ellerınıze saglık...

xj performansı çok iyi paylaşım için teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,535
Kaydolan Son Üyemiz
oktufan

SON KONULAR

Geri