İzmir'de Yaşayan ve Mağaracılık ile Uğraşanlar !..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KUNT Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,054

KUNT

Ana Kamp
Yer
İzmir
Merhaba sevgili arkadaşlar.

Aramızda İzmir'de yaşayan ve mağaracılık ile uğraşan üyelerimiz var mı merak ettim. Eğer var ise irtibata geçmeyi çok isterim.

Ayrıca İzmir ve çevresinde sürekli mağara sporunu yapana gruplar var ise onları da tanımak isterim.

Bilgisi olan yazarsa sevinirim.

Etiketler
Ynt: İzmir'de Yaşayan ve Mağaracılık ile Uğraşanlar !..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=36302.0

Ynt: İzmir'de Yaşayan ve Mağaracılık ile Uğraşanlar !..

Merhaba Kunt,
www.izmad.org adresi izmir magara araştırma derneginin web sayfasıdır.
Ben de bu derneğin bir üyesiyim kurulumunda da vardım fakat iş dolayısı ile Istanbula tasındım.
MAgaracılığı sürekli ve profesyonel olarak yapan tek ekiptir.
Adım Ervin benim yönlendirdiğimi söylersen iyi karşılanacağına emin olabilirsin.
Sevgiler / Gidersen de selamları mı ilet özledim hepsini

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR