İzmir'de 2010 Yılının İlk Hadi Gidelim Off - Road Gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdalyaman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 89
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,544
Ynt: İzmir'de 2010 Yılının İlk Hadi Gidelim Off - Road Gezisi

akademic' Alıntı:
Serkan cidden giden bir land görmek çok sevindirici :smiley: Şaka bir yana güzel bir gezi olmuş önemli olan aracın markası değil araçla oraya gelebilecek izinleri alabilmekte:smiley: kendi adıma konuşuyorum kimse üzerine alınmasın evden izin almam zor bizim 10 aylık prenses izin vermiyor.

ben O 10 aylık prensese kurban olurum Ademi abi :smiley:

Serkan ellerine sağlık fotolar güzel olmuş. Çamurdaki keyifli dakikaların kanıtlarını koymamışsın :smiley:

ahmet elimdeki resimler bunlar bir kaç tanede video var ama istersen onları eklemeyeyim :D

Serkan Yayla' Alıntı:
ahmet elimdeki resimler bunlar bir kaç tanede video var ama istersen onları eklemeyeyim :D

Serkannnnnnnnn anladın sennnnn :smiley: :smiley:

2010 yılının ilk gezisi çok güzel geçti. İnsallah bundan sonraki geziler bundan daha güzel geçer. :smiley:
Niva,land,mitsubishi,nissan,mazda,suziki vb. hangi marka olursa olsun bizler nese ve muhabbet için beraber değil miyiz? Bence öyle. Birbirimize olan güvenimiz hiç azalmasın. Saygılar Sevgiler. Beraber ıslandık yağan yamurda, beraber kaldık çamurlu rampalarda, beraber odun topladık soğuk havadaaaaa :smiley: :smiley:

yine damardan girmişsin ahmet :smiley: ama hakikaten çok güzel vede paylaşımla dolu bir hafta sonuydu özellikle ahmet bu hafta sonu paylaşımın zirvesindeydi canım kardeşim benim :smiley:

Arkdaşlar harika olmuş.Ben söz vermeme rağmen gelemedim. Elimde olmayan sebepten dolayı. Patron Rubicon almıştı. Onunla gelecektik. Pazar günü Çanakkaleye gitmesi gerektiğinden iptal oldu. Benim araca da güvenemedim. 94 opel frontera var ama baskı balatada sanki sorun var gibi. Onun için yola çıkmak istemedim. Ama ilk geziye geleceğim İnşallah. Geziniz karika olmuş. Görüşmek dileğiyle iyi seneler olsun hepinize hepimize. Saygılarımla...

doçhasan' Alıntı:
Arkdaşlar harika olmuş.Ben söz vermeme rağmen gelemedim. Elimde olmayan sebepten dolayı. Patron Rubicon almıştı. Onunla gelecektik. Pazar günü Çanakkaleye gitmesi gerektiğinden iptal oldu. Benim araca da güvenemedim. 94 opel frontera var ama baskı balatada sanki sorun var gibi. Onun için yola çıkmak istemedim. Ama ilk geziye geleceğim İnşallah. Geziniz karika olmuş. Görüşmek dileğiyle iyi seneler olsun hepinize hepimize. Saygılarımla...

Hasan abi ilk gezide görüsmek dileğiyle.

bundan sonraki gezimizi mümkünse bol çamurlu bir yerde yapalım :smiley:

fotolar icin teşekürler guzel kareler videoda var tabiii şimdi gelelim bana yuh diyenlere rezil etin diyenlere ben o gezide cade lastikleriyle gezdim birine dal batdı patladı lastigme il defa vida sıkdım oyle dolaşdım okadar hakarate marus kaldım vs.re ama ben yılmadım keyfini cıkardım sonucda hıcde gocunmadım batım onada batma denmezya neyse ha bazı arkadaşlar da ine iplik getireceklermiş merak ediyorum nerelerini dikecekler se arkadaşlar ben tekrar soyluyorum ben aracımla cok iyi arkadaşım benim hic bir idam yok ben şunu yapayım ben bunu yapayım diye yada her geziden geriye geldimde bir cuval para harcamaya benim aracın hemen hemen her etkinliklerde vardır ata turkiye genelindeki gezilerde bile cok şukur birkere utandırmadı ben TENCEREM varLADAM var HAVAM var diyenlerdenim kim ne ararsa arasın altında ;D

erco' Alıntı:
fotolar icin teşekürler guzel kareler videoda var tabiii şimdi gelelim bana yuh diyenlere rezil etin diyenlere ben o gezide cade lastikleriyle gezdim birine dal batdı patladı lastigme il defa vida sıkdım oyle dolaşdım okadar hakarate marus kaldım vs.re ama ben yılmadım keyfini cıkardım sonucda hıcde gocunmadım batım onada batma denmezya neyse ha bazı arkadaşlar da ine iplik getireceklermiş merak ediyorum nerelerini dikecekler se arkadaşlar ben tekrar soyluyorum ben aracımla cok iyi arkadaşım benim hic bir idam yok ben şunu yapayım ben bunu yapayım diye yada her geziden geriye geldimde bir cuval para harcamaya benim aracın hemen hemen her etkinliklerde vardır ata turkiye genelindeki gezilerde bile cok şukur birkere utandırmadı ben TENCEREM varLADAM var HAVAM var diyenlerdenim kim ne ararsa arasın altında ;D
Amanın kim kızdırmış benim kardeşimi .... erco bundan sonra yalız bırakmak yok seni kardeşim.... o Ahmeti nasıl olsa tek yakalarız :smiley: bu arada üstü kapalı serkan Ahmet ve paylaşımla ilgili ipuçlarıda vermiş giderekte romantiğe bağladı ahmet kardeşim bakalım bu işin sonu Belçikada bir nikah salonunda bitmez inşallah :smiley:
Bu hafta sonu nereye gidiyoruz ? hemen bir plan yapalım karagöl spil bir yere yada bozdağa gidelim kar var ne dersiniz?

ercan abi eğer konuşmalarımızı ciddiye alarak üzüldüysen özür dileriz abi ama benim arabam yansın kalp kırılmasın abi , biliyorsun muhabbet hat safadaydı bizde hepberaber eğlendik ben ilk gezimdede bu gezimdede sizleri gördüm yanımda kalbini kırdıysak tekrar tekrar özür dileriz abim benim :smiley:

Kızdırmayın Ercan'ımı, olta atmayacak kadar yorgunsa lastik değiştirmeden gitmesine şaşırmamak gerek, bu keçiyi kullanmayı öğrettiği kaç tane adam var ki biri de benim, battıysa nasılsa çekecek araba var diye güvendiğinden batmıştır eğlencesine, en azından bizim gibi bohçayı serip yattığı yerden keçisini seyretmedi koca haftasonu.

ben üzüldüm şimdi çağatay abi ercan abinin bu kadar kızacağını tahmin etmemiştim :(

Serkan üzülme Erco kızmaz takılıyor öyle onun sitemi bize

Ademi doğru söylüyor Serkan, Ercan'ın sitemi bize, kızmaz o şakaya.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,906
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.