İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vosdost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 391
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 116,725

Etiketler

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi

Ege kampüste genelde havuzun oralarda modifiyeli bi niva görüyorum, AT lastik vardı diye hatırlıyorum, gruptan bir arkadaşın mı acaba?
 


Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi

Beyaz renk abi, hatta bir senedir takip ediyorum araba lastiklerden sanırım biraz yükseldi. Havuzun oralarda görüyorum bazen, benim bölüme de oradan gidiliyor, giderken göz ucuyla bakıyorum :smiley:
 






Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi

sen de var mı araba bu arada sormayı unuttum kusura bakma hahah:smiley: ogrenciyim deyince malum ben ogrenciyken arabam yoktu aklım ona gitti kusura bakma ne olur...:smiley:
 

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi

yok abi estağfurullah,

Ben de avatarda gördüğünüz siyah Land Rover Series2a var, 2 senedir bende baya toparladım, geçen kış Karagöl 1 ile ertesi haftaki Termal otelin oradaki geziye katılmıştım. Bu yaz da LR Adventure 2009un havasını soluduk. Pek gidip gelemiyorum okula, yakıt çok koyuyor, az ve öz biniyorum :smiley:

Sizin bölüm nedir, hangi mühendislik ?
 



Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi

ben bio muhendislikteyim, aktiviteler supermis, umarim okulda da gorusebiliriz... tanistigimiza memnun oldum iyi geceler diliyorum simdilik...
 

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi

O memnuniyet bana ait, arabayla geldiğim bir gün Biomühendisliğe uğrarım.Serkan Bey'e bakmıştım Land Cruiserı olan diye sorarım artık.. :smiley:

Görüşmek dileğiyle..
 

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi

buradan randevulasalim daha iyi olur ben de okula pek arabayla gelmiyorum cunku, o neden le pek kimse bilmez :smiley: bu arada bey yerine abi demeni tercih ederim :9
 

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi

Olur Serkan abi, arabalar olmasa da olur, ben arabayla gideceğim günü PM atarım bir gün önceden sizin için uygunsa..
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,624
Mesajlar
1,521,252
Kayıtlı Üye Sayımız
172,270
Kaydolan Son Üyemiz
Engin paslı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst