İzmir Off - Road Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Kamp Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vosdost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vosdost

Zirve
2-3 mayıs tarihlerinde Kemalpaşa Nif Dağı zirveisine yakın olan düzlükte kamp etkinliği düzenlenecektir.

Cumartesi oğlen buluşma noktası olan buca gölet kavşağından hareket edilip Nif zirveye çıkıllacaktır.
Dönüş pazar akşam üstü seçilecek olan herhangi bir güzargahtan yapılacaktır.

Gerekli Malzemeler:
1- Balık ( bireysel olarak alınacaktır )
2- Mangal ( Mangalsız piknik nivasın off road olmaz demiş atalarımız :smiley: )
3- İçecekler ( Acı tatlı su bireysel olarak alınacaktır )
4- Çadır
5- Uyku tulumu
6- Mat
7- Varsa şişme yatak
8-
9-
10-
11-

Katılım Listesi:
1-
2-
3-
4-
5-
6-

Görüş ve önerilerinizi bekliyorum.

Etiketler
Ynt: İzmir Off - Road Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Kamp Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

Bize uyar, 3 kişi katılmayı düşünüyouz ancak c.tesi ve pazar hava yağışlı olursa tadı olmaz.
Birkaç gün içinde hava durumu kesinleşir, durum netleşir ;)
Erdal & Hayat & Kerem

Ynt: İzmir Off - Road Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Kamp Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

Cumartesi hava yamurlu olursa pazar gunu off road icin baska biryere gitsek olurmu?
Hafta sonu yamulu olsada olmasada birseyler yapalim. :smiley:

hava tahmini şuanda c.tesi için yağış pazar için parçalı bulutlu- bulutlu , her türlü organizasyonda ben de varım.

bu arada kamp gerçekleşirse benim ilk kampım olacak... dün çadırımı kontrol ettim tamam dedi :smiley: ; şişme yatağım da okey verdi; ama ben hala bi uyku tulumu alamadım. şişme yatakta çift battaniye ile buz tutarmıyım...
dün uyku tulumu için yüzeysel bi araştırma yaptım 45 ytl ile 450 ytl arasında tulumlar var; tabiyki karar veremedim....
yardımlarınız ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler....

Burakcım,
Kaz tüyü tulum almana gerek yok. Sentetik olup da -5 ve üzeri (-10...-20) olanlar senin her koşuldsa işini görür.
Sonuçta Himalayalara gitmiyoruz ;D

Bence Saleva, Husky, Lafuma vb. iyidir. Örneğin aşagıdaki linkteki senin işini fazla fazla görür :smiley:
http://www.adrenalin.com.tr/productdetails.asp?ProductTypeID=4285

Ben yanlış köşeye demir atmışım.
Neden kimse hoş geldin nasıl geçti falan demiyor diye şaşırıyordum.
Belki alasmarladık demedim diyedir şeklinde yorum yapıyordum.
Selamın aleyküm ahali biz geldik, umarım her kez iyidir.
şimdiden iyi eğlenceler.

Cumartesi benim için zor ama pazar günü yapılacak etkinliğe ben de katılabilirim.

daha yorgunluğu atamadım ama buradayım

Nejat bey damlarda pabuç gördünmü???
Bizimkiler olbilir diye düşünüyorum fikriniz?

Forecast for Izmir, Turkey

http://www.weather.com/weather/print/TUXX0015

Hos geldiniz :smiley:
Hos geldiniz teriniz sogumadan bir gezi daha yapalim mi ? :smiley:
Kaz daglarinda yeteri kadar yorulmussunuz diye rahatsiz etmedik :smiley:

vosdost: benim yorgunum dediğim görüldümü????
bana yorum düşmez gelbileceklere sormak lazım
oralarda olmanızı dilerdim, hemde çok.
selamlar görüşürüz.

Ynt: İzmir Off - Road Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Kamp Etkinliği (2-3 Mayıs 2009)
« Yanıtla #5 : Dün 18:13:28 » Alıntı

--------------------------------------------------------------------------------
Burakcım,
Kaz tüyü tulum almana gerek yok. Sentetik olup da -5 ve üzeri (-10...-20) olanlar senin her koşuldsa işini görür.
Sonuçta Himalayalara gitmiyoruz

Bence Saleva, Husky, Lafuma vb. iyidir. Örneğin aşagıdaki linkteki senin işini fazla fazla görür
http://www.adrenalin.com.tr/productdetails.asp?ProductTypeID

teşekkür ederim Erdal Agbi;seçtiğiniz uyku tulumu en mantıklısı; en kısa sürede 1 tane alacağım.

Forecast for Izmir, Turkey

http://www.weather.com/weather/print/TUXX0015

c.tesi için bütün hava tahminleri yağış gösteriyor.pazar günü ise parçalı bulutlu... bu hava şartlarına göre planımızı sabitleştirmekte fayda var diye düşünüyorum.
1. c.tesi yağışında kamp fikri ?
2. pazar günü için günübirlik bi gezi yapılacak ise geziyi nereye yapacağız ? ve
3. listeyi oluşturmaya başlayabiliriz sanırım :smiley:

Katılım listesi
1-Burak & Roka freelander
2-
3-
4-
5-
6-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,247
Kayıtlı Üye Sayımız
166,890
Kaydolan Son Üyemiz
sudeninnotlari

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri