İzmir Off Road Grubu; Etkinliği Duyurusu (29 - 30 Ekim 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erco Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,893

erco

güven oto lada servisi sarnıc /izmir/ 2814584
Yer
bulgaristan kırcali
Web
www.guvenlada.com
degerli arkadaşlar hemen hemen her fırsat da bayındır ve kemalpaşa arasındakı ovacık piknik alanında buluşup kamp ve ateş başında sazlı sozlu eyleniyoruz bu senede tekrar buluşmsaya karar aldık izmir offroad grubu olarak, dileyen de gecen senelerde yapmış oldumuz bir parkur var orda araclarını camurlaya bilirler katılmak isteyen herkez katılabılır irtibat 05425252563 Ercan saygılarımla

Etiketler
Ynt: İzmir Off Road Grubu; Kemalpaşa - Ovacık Kamp Etkinliği Duyurusu (29 - 30 Ekim 2011)

Hadi Bismillah listeyi ben başlatmış olayım. :D

1 - Ercan Çalışkan ( L.Niva)
2 - Hasan Öztürk ( Dodge)
3 - ?

Ynt: İzmir Off Road Grubu; Kemalpaşa - Ovacık Kamp Etkinliği Duyurusu (29 - 30 Ekim 2011)

Naturalist61' Alıntı:
Hadi Bismillah listeyi ben başlatmış olayım. :D

1 - Ercan Çalışkan ( L.Niva)
2 - Hasan Öztürk ( Dodge)
3 - ?

ha iyi olmuş Hasan abi liste yavaş yavaş toparlanalım

Katılımcı arkadaşların sğoğu ve yağmuru göz önüne almalı iyi olur. Geçen yıldan kalan bir kaç görüntü celbedici olur düşüncesiyle....

PB180088.jpg

PB180090.jpg

PB190122.jpg

liste
1-Erco
2 -Hasan abi
3-Emre
4-Cağtay
5-Vehbi
6-Serdar
7- Nejat abi
8-Burhan abi
9-Metin
10- Sunay
11-Ulaş-aslı-zagor
12-Ziyacan

Ercan cumartesi buluşma noktası ve hareket saatinide yazarsak arkadaşlar şimdiden programlarını rahatça yapabilirler diye düşünüyorum. Selamlar...

ercan abicim kismet olursa esimle bende gelmek istiyoruz

Ynt: İzmir Off Road Grubu; Etkinliği Duyurusu (29 - 30 Ekim 2011)

İzmir'de ki diğer Off Road meraklası arkadaşlara duyurmak gerek.

29 Ekim Cumartesi için buluşma noktası vermelisiniz Ercan.

Bornova Kipa Otoparkı en uygun yer. Hem alışveriş hem yola çıkma babında.

1-Erco
2-Hasan abi
3-Emre
4-Cağtay
5-Vehbi
6-Serdar
7-Nejat abi
8-Burhan abi
9-Metin
10-Sunay
11-Ulaş-aslı-zagor
12-Ziyacan
13-Evren
14-umutelif

Bilgi

cumhuriyet bayramı etkinliiği kamp ateşi başında bayram coşkusu
sevgili dostlar hareket yer ve saatlerini açıklıyoruz,
gaziemir,hatay,karabağlar,​sarnıç ve çevresinde oturan dostlarıda düşünerek iki noktadan hareket etmeyi uygun bulduk bu bölgede oturup ovacık etkinliğine katılmayı planlıyan dostlar saat 12.00 da gaziemir kipadan hareket edecektir, bu güzergahtan hareket eden dostlar 05425252563 numaralı telefondan bana ulaşabilirler ismim Ercan detaylı bilgi alabilirler
diğer buluşma ve hareket yerimiz bornova kipadır,
bu toplanma ve hareket yerinden iki grup halinde hareket edilecektir ilk grup saat 11,30 DAĞCI CAN kardeşimizi 05052595784 numaralı telefondan irtibat kurabilirler..
bornova kipadan hareket edecek ikinci grup öncelikle SMYRNA BUGS un düzenlediği cumhuriyet bayramı konvoyuna katılmayı planlıyan dostların oluşturacağı gruptur,
bornova kipadan hareket edecek ikinci gruptaki dostların kamp için gereken ekipmanlarını,hazırlıkları​nı araçlarında bulunndurması gerekmektedir..
ikinci grubun hareket saati ilerliyen günler içerisinde bildirilecektir,,bilgi için TANJU KARDEŞLE 05336332302 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz...
bu arada bize nazilli ve çevrsinden katılacak dostlar DEMİRHAN kardeşşimizle irtibatta olsunlar...
CUMHURİYET BAYRAMINA YAKIŞIR BİR KAMP OLMASI DİLEĞİMİZLE

hayret yaaaaaaaaaaaa yine kaçırdım bir tüzlü izmir off road gurubu ile buluşup bir org yeralamadım ...
Herkese bolca eğlence ve kazasıs belasıs yolculuklar

ZEUSSSS' Alıntı:
merakla görselleri bekliyoruz çamurunuz bol olsun arkdaslar :smiley:

Ben kampa katılamayıp Pazar günübirlik geldim. Pazar günü çektiğim fotoğrafları aşağıdaki linke tıklayıp görebilirsiniz. Facebook üyesi olmanız zorunlu değil, herkes görebiliyor.

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150374715000789.371252.532275788&type=1&l=fd04ff473c

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri