İZMİR LAND ROVER ÖZEL SERVİS

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan landscape Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,067

Etiketler

Ynt: İZMİR LAND ROVER ÖZEL SERVİS

Defender kapı ve ön çamurluk lazım araç 1988 model çamurluk sol kapılar ön sağ sol arka sağ sol çıkma olarak elinizde varmı komple varsa fiatı nedir tekrar hayırlı işler

Merhaba.
7 / 24 acil telefon numarasını yanlış yazmışım.Doğru olanı 0 532 302 45 18 dır.

özayrancı otomotiv.JPG

İyi günler
Enis bey
Bugüne kadar vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim.
Bol kazançlı ve hayırlı işlerinizin olaması dileğiyle
Saygılar
Batuhan

Takip ettiğiniz ve zaman ayırıp okuduğunuz için ben teşekkür ederim.Bu bilgileri yazarken kaybettiğim zamanımın boşa gitmediğini görmek benim için de mutluluk verici.Saygılar sunar iyi günler dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR