İzmir Kuşadası Yürüyüş Grubu ; Selçuk - Keçi Kalesi Doğa Yürüyüşü (21 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lee33 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,486
Ynt: İzmir Kuşadası Yürüyüş Grubu ; Selçuk - Keçi Kalesi Doğa Yürüyüşü (21 Mart 2010)

keyfili bir gezi olmuş resimler harika
hele ordan aşağıları seyretemke başka bir duygudur sanırım
sinanyerlitaş

Etiketler
Ynt: İzmir Kuşadası Yürüyüş Grubu ; Selçuk - Keçi Kalesi Doğa Yürüyüşü (21 Mart 2010)

Adaya her gidişimde birgün çıkıcam dediğim ama bunu asla reele dökemediğim yere çıkmışsınız :smiley:
İnşallah bir dahaki seferinizde bende yanınızda olurum..

son gezi programınızı heyecanla bekliyorum desem . bu sene için geç kalmadınız mı ?

Evet haklısınız.daha yürüyüşlere başlayamamıştım.Son yaptığımız yürüyüş resimlerini yeni yükledim.

Sayın papatya ,
kapıkırı yürüyüş resimleri resimleri şu an yükleniş durumda trecking ana sayfasından bakabilirsiniz.İlginiz için teşekkür ederim.

çok teşekkür ederim ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR