İzmir Kemalpaşa Nif Dağı Off-Road Keşif Gezisi (4 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Naturalist61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,178
Ynt: İzmir Kemalpaşa Nif Dağı Off-Road Keşif Gezisi (4 Ocak 2009)

senin adına linki ben vereyim bari alınmazsan :

Ne alınması eline sağlık :smiley:

Etiketler

vosdost gerçekten de bizde oldukça yoğun bir hareket var , geçen hafta suzukiciler gezdi aynı anda da bir kaç yerde ufak büyük etkinlikler oldu bunları okudun muhakkak ; bu hafta bizde ayazağada donanımlı araç şartıyla tabiri caizse savaş var ananne ve babanne yokuşlarında %90 vinç gerektiren yokuşlar bunlar , haftaya da özel CJ ve kardeşleri dedeleri toplantısı olacak kısmetse .Diyeceksin ki orada çok araç var ,doğru ama İzmirde de küçümsenmeyecek sayıda araç olduğunu biliyoruz sadece fitili uygun şekilde ateşlemek gerekiyor.. :smiley:

Ben çaylak off road çu olarak elimden gelin yapmaya çalışıyorum :smiley:

hatta elinden gelenin en iyisini yapıyorsun biliyorum sana lafım yok ama milletin kanını kaynatacak bir şeyler olmalı diyorum... :smiley:

Arkadaşlar, madem fitil gerekiyor, ateşlemek gerekiyor. Bir yerden başlatalım. 24 Ocak cumartesi günü, Konak civarı bir yerde buluşalım. Tam donanımlı araç sayımızın çok olduğunu sanmıyorum. Örneğin ben ve arkadaşım "wodamanisa1" bir gsm operatörünün arızalarına baktığımız için dere tepe dolaşıyoruz. Araçlarımızda ekstra bir donanım yok. Bende L200 magnum var, arkadaşımda Nissan Skystar. Sadece biraz yükselttik, o kadar.

Buluşma yerini ayarladıktan sonra geriye çok bir iş kalmıyor. Herkes yiyeceğini, içeceğini getirir bu seferlik. Çok önemli değil. Ama herkes mutlaka çeki halatı, yedek lastik, zincir gibi ekipmanlarını getirsin. Gezi yapacağımız bölgeyi de bu ekipmanlara göre belirleyelim şimdilik. Yani çok fazla ekipman gerektiren bir parkur olmasın. En azından ilk olacağı için, araçlarımızın denemesini yapabileceğimiz, ama eğleneceğimiz bir parkur olmalı. Bu konuda aslında hiç bir fikrim yok. Aslında var bildiğim bir kaç yer ama, hem uzak, hem de sanırım çoğu araç gömülür kalır o parkurda.

İş bu sebeple şartları çok ağır olmayan, ama çok da hafif olmayan bir parkur seçmeliyiz. Gezi tarihi, buluşma noktası ve gidilecek parkur. Belirlenmesi gerekenler bunlar. Tarihi hafta sonu olması sebebiyle 24 ocak olarak ortaya attım. Bu tartışılır. Buluşma noktası için, Konak civarında bir çok uygun yer var. Bu da mesele değil. Önemli olan parkur. Burada sizlerin fikirlerini yazmasıyla, herkesin ortak kararı olan bir yere gidebiliriz. Yiyecek içecek mesele bile değil. 3-5 mangal, 10-15 kilo et ya da tavuk. Önemli olan macera.

Parkur ve tarih konusunda fikirleri olan arkadaşların yazması dileğiyle.

ilk ısınma turumuzu atalım bir. Araçlarımızı ve kendimizi, birbirimizi tanıyalım önce. İşte o zaman yapabileceklerimizi daha iyi anlar ve buna göre, bundan sonraki zemini hazırlarız.

Ne dersiniz?

O gün gezenbilir 4 bulşması var . Aslında o günde olur. Toplantıya gelecek üyelerle beraber geziyi yapalım derim.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=23038.0 Bu link üzerinden konuşursak konu dağılmamış olur saygılar

işte böyle ilk adımlar atılmaya başladı bile, hadi hayırlısı.......... :smiley:

doçhasan' Alıntı:
arkadaşlar bugünlerde kar yağacak gibi. yağarsa nif dağı zirvesine bir proğram yapalım derim. haberleşelim. saygılar...

Kurt puslu havayı sever....

25 inde urla ya program düzenledik. Bu programı sağ sağlim gerçekleştirelim bir dahakine Nif dağını görmeye gidelim

nif dagı cok iyi olur ama bir sonrakı gezide mangal icin vakıt ayıralım butun gün ac direksiyon salladık arazide

Yola erken çıktınız. Ben mangal olayını eternetin altında bol yamurda yaptık. Hatta titusta en son bekçi ve benim araç ekibi kaldı. Karagöl için bir başlık açtım. 14-15 şubat
Konuyla ilgili katılımlarınızı bekliyorum.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=23971.new#new

nif dağına ne hikmetse hala kar düşmedi bu sene. düşdüğünde sizlere haber vereceğim. saygılar...

arkadaşlar huyum kurumasın yine dün tek tabanca nif dağına çıktım. zirvede 20 cm kadar kar vardı kafam esti gürledim. tabi yanlış yaptım. ama ne yaparsın laz kafasımı dersiniz ne dersiniz bilmem. tepe karlı ve riskli olmasını bilmeme rağmen bir tur atayım hemde sizlere kar bilgisi vereyim dedim ama zirveye çıkamadım. kar kalınlaştıkca zincir gerekti. çok soğuk vardı ve tek başıma zincir takmaya üşendim ve zirveye yakın bir yerde kamp kurdum adeta. ateş yakamadım odunlar ıslak ve donmuştu. evden götürdüğüm tahta parçalarını tutuşturdum bana kısmen yetti. bir müddet kaldıktan sonra sağ selamet döndüm. fotolar geliyor. saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR