İzmir Karagöl Buluşması 14-16 Mart 2014

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan m.ayhanozerden Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,616
Ynt: İzmir Karagöl Buluşması 14-16 Mart 2014

Herkeze ii eğlenceler ikinci karavanımla ilk kez bir etkinliğe katılmanın heyecanını duyuyorum gecen sene ilk karavanımı yaptığımda 5000 km lik bi turkiye turu akabınde satmak zorunda kalmıs ve bu tarz bi etkinliğe katılamadığım için cok uzulmustum busene telafi edicem insallah cuma gunu aranızda olmak beni fazlası ıle mutlu edecektir gorusmek uzere

Etiketler

Hey arkadaşlar orda mısınız?
Eğlenceye daldınız bizleri unuttunuz. Hiç mi paylaşımınız olmaz.
Bizde yazılar la fotolarla sizlerle beraber olsaydık.

abdullah tepe' Alıntı:
Hey arkadaşlar orda mısınız?
Eğlenceye daldınız bizleri unuttunuz. Hiç mi paylaşımınız olmaz.
Bizde yazılar la fotolarla sizlerle beraber olsaydık.

Onlar bir araya gelmenin keyfini çıkarıyorlar, Abdullah Bey.. ;D ;D Ben bir kaç fotoğraf yükleyeceğim, şimdi.. Gerisi gelecektir, umarım..

Selamlar...

Ekli dosyalar

• 016.JPG
    016.JPG
    103 KB · Görüntüleme: 224

İşlerimiz nedeniyle katılamadığımız İzmir Karagöl Buluşmasında kalmıştı, aklımız.. Sonunda dayanamayıp, bir kaç saatliğine de olsa dostları görmeye gittik.. :smiley: :smiley:
Otuz civarında karavanın katıldığı çok güzel bir etkinlikti.. Güneşin sıcaklığıyla karavancı dostların sıcaklığı birleşince, nasıl sımsıcak bir ortam oluşmuş, bilemezsiniz.. Tanıdıklarımızla tekrar görüşmek, yeni arkadaşlarla tanışmak çok keyifliydi..

011.JPG

014.JPG

024.JPG

385.JPG

Ekli dosyalar

• 012.JPG
    012.JPG
    104.7 KB · Görüntüleme: 261

Gece yakılacak kamp ateşi için çalı-çırpı toplayan kardeşimize Yavuz da yardım ediverdi.. ;D ;D Umarım, yaktıklarında Yavuz'un da kulaklarını çınlatırlar... :D :D

412.JPG

Ekli dosyalar

• 052.JPG
    052.JPG
    83.9 KB · Görüntüleme: 190

Bende oradaydim günübirligine gittik, 2 motorlu eslerimizle birlikte
Pazar günü yagmurlu olacak diye cadirlarimizi almadik, ama pisman olduk
ortam cok güzeldi, cünkü güzel insalar ve güzel doga bir arada 10 Numara olmus
Saygilarimla Hüsnü

Merhaba gezenbilir dostları ve uyeleri muhtesem bir karagöl gezisi super bir organizasyon ve tadına doyulmayan ates basında gecen bir gece
Basta Serkan GÜRANÇ ve NETİN 35 abimiz olmak uzere emeği gecen ve katkısı olan butun arkadaslara cok tesekkur eder en kısa zamanda tekrar bi programda buluşmayı hevesle bekleriz

birkaç kare resimde benden gelsin :smiley:

Öncelikle Ayhan abimize..serkana..salihe ve metin abimize bu güzel organizsayon için teşekkürlerimizi bir borç biliriz..doyamadık..:smiley: en kısa zamanda tekrar görüşmek dileği ile..

20140316_131757.jpg

20140316_112448.jpg

20140316_132041.jpg

20140316_131854.jpg

20140316_131935.jpg

Çok güzel bir etkinlikti gerçekten büyük keyif aldık tertipliyenlerin emeğine sağlık.. hele kamp ateşi için dağdan odun getirme yöntemi bu işe gönül verenlerin nasıl can siperane çalıştıklarının güzel bir örneğiydi.Tekrar yapılacak etkinliklerde bir arada olmak en büyük arzumuz.Hepiniz sağolun...Bu güzel anının fotlarını yüklemeye çalışıyorum..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR