İzmir Grubu Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan egemen.tr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 613
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 96,914
Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi

Arkadaşlar:
Sitede anormal bir yavaşlama durumu var.
Özellikle mesaj ve yanıtlamada yel değirmeni kadar yavaşladı.
Sorun yanlız bendemi?

Etiketler

bazen yavaşlama oluyor burhan amca
yağmurdan dolayı internet yavaşlayabiliyor
benim internette yavaş..

Nejat' Alıntı:
ulen bir espri yapalım dedik içine ettin yani :mad: :D

nejat abicim seninle burhan amcadan biraz korkuyorum ben :smiley:

şimdi siz osmanlıca :smiley: yazıyorsunuzya kendi kendime korktum acaba yanlış birşeymi dedim :smiley:

Serkan Yayla' Alıntı:
nejat abicim seninle burhan amcadan biraz korkuyorum ben :smiley:

şimdi siz osmanlıca :smiley: yazıyorsunuzya kendi kendime korktum acaba yanlış birşeymi dedim :smiley:

Yalnız değilsin Serkan abi, bazen ben de Nejat abinin kullandığı kelimeleri, kurduğu cümleleri anlayamıyorum :smiley: , ama iyi diyodur o yüzden sorgulamıyorum ;D gezenbilride osmanlıca öğreniyorum ;D ;D

hadiiiyin len

dilimizi anlaşılır kılmak için 20 yıl uğraşmışız şimdi bu adam ne diyo yaw diyorsunuz :mad:

kafa bulacak adam mı kalmadı
hadi hadi başka kapıya 8)

Efe bu saatte karışması mümkün hoş gör.
Çilingiri biraz geçip mğüdavimlik moduna geçilmiştir diye düşünüyorum.
Korkmayın çocuklar. Bizden zarar gelmez.
Sertkan ben fiber optik sisteme geçtim. bu siteden gayrisi
fev kaladenin fevkinde çalışıyor.
Sadece bu site na tamam seyrediyor.

slm lar benim adım hüseyin hepinizle tanışmaktan çok memnum oldum abilerim
daha bi geziye katılmak nasip olmadı bi türlü aranızda gezilere katılamadım tam yola çıkarım aksilikler peşimi bırakmadı :(
ama bir gün aranızda olucam :smiley:
şuan suskunum ama dönüşüm muhteşem olucak johndereye rakip olucazz :D :D

:smiley: hüseyin bey balçovanın neresinde oturuyorsunuz bende balçovadayımda sizin araç hiç denk gelmedi bana ben yeni pazaryerinin orada oturuyorum.

bende yeni mezar yolunun orda oturuyorum bende sizin aracı hiç görmedim fakat cami nin karşı sokağında amca oğlunun landı var kısa şase yeşil renkte belki görmüşsünmüzdür benim aracı görmeniz lazım aksine günlük kullandım ama olabilir buluşalım artıkbi gün :smiley: :smiley:

o yeşil land bizim sokakta :smiley: series 3 biliyorum o arabayı o aracın başında çok bekledim belki sahibi çıkarda tanışırız diye :smiley: oturup tanışalım birgün hepberaber çıkalım dağlara yakınmışız birbirimize iyi oldu bu :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR