İzmir - Foça Gezimiz

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan metin0035 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,417

Etiketler
Ynt: İzmir - Foça Gezimiz

Sami bey merhaba .Haklısınız bende emekli ve esnaf ım .Zaman bulduğumuz da bu gezileri yapmak ve doğaya sahip çıkmak istiyorum.Sizler lede görüşmek ve tanışmak en büyük isteğim.SEVGİ ve SAYGILAR.
 

Ynt: İzmir - Foça Gezimiz


Bende bir fotoğraf ekliyorum Foça' dan.

S6001652   Kopya


S6001659
 

Ynt: İzmir - Foça Gezimiz

Sami bey merhaba .Ne mutlu böyle katkıda bulunan arkadaşlara sahip olmak.Çok memnun oldum.Foça nın sessiz ama hırçın koyu ve sokak arası evleri muhteşem.SEVGİ ve SAYGILAR.
 




Ynt: İzmir - Foça Gezimiz

Metin bey sonunda karavanınızı kullanmışsınız. Hem de gezi için oldukça güzel bir yer seçmişsiniz. Umarım gezilerin devamı gelir. Bu gezinizi bizimle paylaştığınız için teşekkürler...
İki yıl önce Foça'ya yaptığım geziyi yayınlamıştım. Hatırlatma için;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=10825.0
 


Ynt: İzmir - Foça Gezimiz

Sayın doğasever dostlarım;Ünal bey,Levend bey,Cavid bey,Cihat bey,Cengiz bey,Sami bey,Atilla bey,Yusuf bey,Salih bey,Serkan bey,Sami bey Haşmet bey, Yücel bey lere tek tek teşekkür ederim.SEVGİ ve SAYGILAR.
 

Ynt: İzmir - Foça Gezimiz

Metin Bey,

Foça bizim de çok sevdiğimiz ve fırsat buldukça gittiğimiz harika bir yer... Güzellikleri anlatılmaz, yaşanır.. Hele günbatımları...
Sağlıklı nice gezilere...

Ülker&Yavuz

[attachment=1]

Foada gnbatm
 




Ynt: İzmir - Foça Gezimiz


Sayın ''YDENİZ'' bir yılda dört katılımınız olmuş, bayağı aktifsiniz. Aramıza hoşgeldiniz.
 


Ynt: İzmir - Foça Gezimiz


Teşekkürler Ertan Bey,biz herzaman buradayız. Hatta ''size bir telefon kadar yakınız''. Özelden bildirdim son durumu.

Bu arada 24 Ekim Pazar gününü güzel bir etkinlikle paylaştığımız diğer arkadaşların da katılımıyla bu pazar günü de birşeyler yapabiliriz diye düşünüyorum.

Hava durumunu inceleyelim, yağmurlu da olsa sürekli yağacak değil ya.


Selamlar.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,499
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst