İzmir Civarında Off Road Etkinlikleri Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan OFF ROAD FAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,689
Ynt: İzmir Civarında Off Road Etkinlikleri Hakkında

coladido' Alıntı:
merhabalar, izmirde bir klüp olarak offroad klübü varmı? izmir civarı off road gezilerine katılmak isterim. aracım 97 xj

yazınızı yeni okudum.bende izmirdeyim.87 model toyota Lc fj 70 sahibiyim.benzer off roadçuları arıyorum.haberleşelim..

Etiketler

6 Şubat Pazar günü Karagöle çıkacağım, katılmak isteyen olur mu? şimdilik tek araç 3 kişiyiz :smiley: bakarsınız birkaç araç daha oluruz, bir de bir bilen buldukmu araziyi tanıyan harika olur :smiley:

mahirisa' Alıntı:
6 Şubat Pazar günü Karagöle çıkacağım, katılmak isteyen olur mu? şimdilik tek araç 3 kişiyiz :smiley: bakarsınız birkaç araç daha oluruz, bir de bir bilen buldukmu araziyi tanıyan harika olur :smiley:
mahir bey,bir izmirli olarak size yardımcı olmak isterdim ama off roadda yeniyim ayrıca utanarak söylüyorum kara göle hiç çıkmadım,sizinle çıkmak isterdim.erteleyemeyeceğim bir ranndevum olduğu için üzülerek katılamıyorum..bir sonraki gelişinizden önce haber verirseniz beraber etkinlik yapabiliriz.(aracım 1987 mod. toyota land cruıser fj 70 ) selamlar

ben de ilk kez geçen sene çıktım :smiley: yine aynı zamanda hafif kar ve yoğun sis vardı. eğer fikrinizi değiştirirseniz cb 21. kanlada olucam. çağrım "zorba". 1 hafta izmirdeyim. hafta içi sizlere uygun bir günde başka bir etkinlikte yapabiliriz.

mahirisa' Alıntı:
ben de ilk kez geçen sene çıktım :smiley: yine aynı zamanda hafif kar ve yoğun sis vardı. eğer fikrinizi değiştirirseniz cb 21. kanlada olucam. çağrım "zorba". 1 hafta izmirdeyim. hafta içi sizlere uygun bir günde başka bir etkinlikte yapabiliriz.

tamam.mahir bey.vaktiniz olursa hafta içi sizi iş yerimde misafir etmek isterim..05322165770..selamlar

mahirisa' Alıntı:
Merhaba, Geziye gidebildinizmi..? Umarım eğlenceli olmuştur...:smiley:

Evet, çıktık. keyifliydi :smiley: ama tek başına ne kadar keyifli olabilirse :smiley: umarım bir dahaki sefere kalabalık gideriz.

arkadaşlar organize olabilriseniz katılmak isterim teşekkürler

MERHABA ARKADAŞLAR. ÖNÜMÜZDEKİ 2 HAFTA İÇİNDE BİR OFFROAD PARKUR FAALİYETİMİZ OLACAK. TOPLAM 250-300 KM.LİK. GELİŞMELERİ OFFROAD-EGE-SALİHLİ BOZDAĞ ETEKLERİ FORUM SAYFASINDAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

balikay' Alıntı:
MERHABA ARKADAŞLAR. ÖNÜMÜZDEKİ 2 HAFTA İÇİNDE BİR OFFROAD PARKUR FAALİYETİMİZ OLACAK. TOPLAM 250-300 KM.LİK. GELİŞMELERİ OFFROAD-EGE-SALİHLİ BOZDAĞ ETEKLERİ FORUM SAYFASINDAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

bu etkinlik yapıldımı macaba?
takip için link verebilirmisiniz.

balikay' Alıntı:
benzer etkinlikleriniz olacak mı ? İzmir ve civarındaki her türlü etkinliğe katılabilirim.

ayazeytin' Alıntı:
selam bende İzmirdeyim şimdilik yeniyim buralarda bir tane toyota fj 40 sahibiyim onu offroada göre modifiye etmek ekipmanla donatmak istiyorum İzmirde bu konuda bana yardımcı olabilecek bir yer ya da arkadaş var mı acaba_?

Merhaba ben Birol izmir debu işten anlayabilecek bir arkadaş var Engin Otto 2 Sanayide 0532 341 13 81 - / - 0232 - 461 14 23.

Ararsan yardımcı olurlar

herkeze merhaba bende izmirde oturuyorum bir villys jeepim war 54 model ve gezilere katılmak ıstıyorum en yakın gezınız ne zaman acaba gunu bırlık aranıza katılmak ıstıyorum

Gezimiz var, duyurulur:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=83666.0

saygılar..

Sevgili Dostlar bu hafta sonu yapacagimiz Usak gezisi ile ilgili paylasimlar ve bilgileri asagidaki linkte bulabilirsiniz...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=84441.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR