demir59 Hiç gezenle gezmeyen bir olur mu? Mesajlar 441 Tepkime Puanı 1 15 Eki 2010 #1 http://vimeo.com/15045364 alternatif http://www.metacafe.com/watch/5210939/stairway_to_heaven_climbing_towers/
http://vimeo.com/15045364 alternatif http://www.metacafe.com/watch/5210939/stairway_to_heaven_climbing_towers/
S salihcal salihcal2010@hotmail.com Mesajlar 79 Tepkime Puanı 0 Yer kervansaray 16 Eki 2010 #2 Ynt: İzlerken Başım Döndü Bu Nasıl Bir İştir? Vücudumda vıcırdamayan yer kalmadı,işkencenin bir şekli olsa gerek.
Ynt: İzlerken Başım Döndü Bu Nasıl Bir İştir? Vücudumda vıcırdamayan yer kalmadı,işkencenin bir şekli olsa gerek.
S sahin05 Kamp III Mesajlar 951 Tepkime Puanı 5 Yer Amasya 16 Eki 2010 #3 Ynt: İzlerken Başım Döndü Bu Nasıl Bir İştir? taaa oraya uçak ikaz için çıkmış adamlar helal olsun
pandipieri Zirve Rahmetle Anıyoruz... Mesajlar 2,061 Tepkime Puanı 0 Yer Izmir Web www.derinuzay.com 17 Eki 2010 #4 Ynt: İzlerken Başım Döndü Bu Nasıl Bir İştir? supermis cok begendim...
georoad Kamp I Mesajlar 129 Tepkime Puanı 4 Yer İZMİR & ANTAKYA 20 Eki 2010 #5 Ynt: İzlerken Başım Döndü Bu Nasıl Bir İştir? durdurun dünyayı başım dönüyor abiler napmış öyle yaa...
Ynt: İzlerken Başım Döndü Bu Nasıl Bir İştir? durdurun dünyayı başım dönüyor abiler napmış öyle yaa...
pandipieri Zirve Rahmetle Anıyoruz... Mesajlar 2,061 Tepkime Puanı 0 Yer Izmir Web www.derinuzay.com 21 Eki 2010 #6 Ynt: İzlerken Başım Döndü Bu Nasıl Bir İştir?
D dalyan Zirve Mesajlar 1,863 Tepkime Puanı 5 22 Eki 2010 #7 Ynt: İzlerken Başım Döndü Bu Nasıl Bir İştir? Merhaba Güvenlik kilidi olmasına rağmen sırtımda paraşüt olmadan denemezdim her halde.
Ynt: İzlerken Başım Döndü Bu Nasıl Bir İştir? Merhaba Güvenlik kilidi olmasına rağmen sırtımda paraşüt olmadan denemezdim her halde.
unal gsm 0554 280 21 87 Mesajlar 2,110 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul 22 Eki 2010 #8 Ynt: İzlerken Başım Döndü Bu Nasıl Bir İştir? cıkmak hadi neysede inerken uğraşamzdım aşşasıda yeşillik paraşütle inmesi hem eğlenceli olurdu hemde yorulmazdı ))
Ynt: İzlerken Başım Döndü Bu Nasıl Bir İştir? cıkmak hadi neysede inerken uğraşamzdım aşşasıda yeşillik paraşütle inmesi hem eğlenceli olurdu hemde yorulmazdı ))
C CİNCİN Ziyaretçi 23 Eki 2010 #9 Ynt: İzlerken Başım Döndü Bu Nasıl Bir İştir? of of içim bi fena oldu ayaklarım uyuştu yaa
mountaineer16 Kamp III Mesajlar 905 Tepkime Puanı 19 Yer bursa 23 Eki 2010 #10 Ynt: İzlerken Başım Döndü Bu Nasıl Bir İştir? tırmanmak bişi değilde o direği oraya kimdikti onu merak ettim nasıl bir insan evladı tasarladı... allahım hala başım dönüyorr....
Ynt: İzlerken Başım Döndü Bu Nasıl Bir İştir? tırmanmak bişi değilde o direği oraya kimdikti onu merak ettim nasıl bir insan evladı tasarladı... allahım hala başım dönüyorr....
yavuz-çelikel www.isteataturk.com Mesajlar 5,898 Tepkime Puanı 26 Yer ANKARA 23 Eki 2010 #11 Ynt: İzlerken Başım Döndü Bu Nasıl Bir İştir? Biride arkasından geliyormuş. Bulaşıcı demekki bu manyaklık.Üstündeki toplu iğneyede tırmanacak adam neredeyse.
Ynt: İzlerken Başım Döndü Bu Nasıl Bir İştir? Biride arkasından geliyormuş. Bulaşıcı demekki bu manyaklık.Üstündeki toplu iğneyede tırmanacak adam neredeyse.
demir59 Hiç gezenle gezmeyen bir olur mu? Mesajlar 441 Tepkime Puanı 1 23 Eki 2010 #12 Ynt: İzlerken Başım Döndü Bu Nasıl Bir İştir? dalyan' Alıntı: Merhaba Güvenlik kilidi olmasına rağmen sırtımda paraşüt olmadan denemezdim her halde. Genişletmek için tıkla ... tırmanrken güvenlik kilidi yok ki... durup dinlenirken kancayı takıyor, tırmanırken tekrar çıkartıyor. Aynı zamanda iple aşağıya sarkıttığı koca çantayı da taşıyor.
Ynt: İzlerken Başım Döndü Bu Nasıl Bir İştir? dalyan' Alıntı: Merhaba Güvenlik kilidi olmasına rağmen sırtımda paraşüt olmadan denemezdim her halde. Genişletmek için tıkla ... tırmanrken güvenlik kilidi yok ki... durup dinlenirken kancayı takıyor, tırmanırken tekrar çıkartıyor. Aynı zamanda iple aşağıya sarkıttığı koca çantayı da taşıyor.
demir59 Hiç gezenle gezmeyen bir olur mu? Mesajlar 441 Tepkime Puanı 1 23 Eki 2010 #13 Ynt: İzlerken Başım Döndü Bu Nasıl Bir İştir? biz sadece sonunu izliyoruz. oraya kadar çıkmak ne kadar sürmüştür sizce? merak ettiğim diğer nokta da neden yüzlerini gizleme ihtiyacı hissettikleri..
Ynt: İzlerken Başım Döndü Bu Nasıl Bir İştir? biz sadece sonunu izliyoruz. oraya kadar çıkmak ne kadar sürmüştür sizce? merak ettiğim diğer nokta da neden yüzlerini gizleme ihtiyacı hissettikleri..
tansu79 Kamp II Mesajlar 212 Tepkime Puanı 1 Yer Beypazarı Web www.aksemseddinotel.com 23 Eki 2010 #14 Ynt: İzlerken Başım Döndü Bu Nasıl Bir İştir? Gözünüzü kırpmadan sonuna kadar izleyebiliyorsanız eğer, yükseklik korkusuna iyi geliyor, aşıyorsunuz biraz korkunuzu, ama korka korka
Ynt: İzlerken Başım Döndü Bu Nasıl Bir İştir? Gözünüzü kırpmadan sonuna kadar izleyebiliyorsanız eğer, yükseklik korkusuna iyi geliyor, aşıyorsunuz biraz korkunuzu, ama korka korka