Elektrik tesisatı çık guzel oldu onca kablo nereye gitti Ahmet işçiliği çık guzel çıkarıyor geri görüş kamerasına bir kamera daha ekledim onuda açılır kapı yan tarafa monte edeceğim
Tabandaki taşyünü galiba, fakat bu uygulama şeklini beğenmedim, taşyünü tabana temas ediyor gibi, arada boşluk kalmamış, ileride su aldığında ömür boyu kurumaz, hem koku yapar hemde tabanı çürütür, henüz erken olduğu için söylüyorum.
@Aka'nın yazdıklarına önem verin Hasan bey !
Tamamen ayni fikirdeyim. Terleme yan duvarlardan aşağı akacak. :-\
Tabanda böyle çalışma yapan kimse bilmiyorum.
Say'ın kemal bey tas yünü mineral ve bitkisel lifli yalıtım malzemeleri Arasında lamda denilen Isıl iletkenlik Değeri en yüksek malzeme olup guzel yalıtım Değerlerini yanında yanmaz ve si nem
tutmaz Özellikleri yüksek bir malzemedir.Tabanda da işimi bitirdikten sonra alttan ve üstten guzel bir mastikleme ile tum aralıkları kapatıp üzerinden hastanelerde kullanılan anti bakteriyel bir malzeme ile kaplamayı dusunuyorum..ayrica en son aşamada aracimi alttan ziftleme yapıp iyice suya ve neme karşı yalıtmak istiyorum.aracin dışarıdan su almasını engellerimde Aracın icinde bir arıza olur yada kaçak olursa falan ona hangi yalıtım malzemesini kullanırsanız kullanın sikinti olur..
Say'ın kemal bey tas yünü mineral ve bitkisel lifli yalıtım malzemeleri Arasında lamda denilen Isıl iletkenlik Değeri en yüksek malzeme olup guzel yalıtım Değerlerini yanında yanmaz ve su nem
tutmaz Özellikleri yuksek bir malzemedir.Tabanda da işimi bitirdikten sonra alttan ve üstten guzel bir mastikleme ile tum aralıkları kapatıp üzerinden hastanelerde kullanılan anti bakteriyel bir malzeme ile kaplamayı dusunuyorum..
Say'ın kemal bey tas yünü mineral ve bitkisel lifli yalıtım malzemeleri Arasında lamda denilen Isıl iletkenlik Değeri en yüksek malzeme olup guzel yalıtım Değerlerini yanında yanmaz ve si nem
tutmaz ozelliklerinyukaek bir malzemedir.Tabanda da işimi bitirdikten sonra