Ynt: Iveco Daily Panelvandan Karavan Dönüşümü
Hasan bey öncelikle aramıza hoş geldiniz galiba sizinle 6. iveco,cu olduk aynı aracın 2004 de bende var ve 3 yıl önce kendi capımda bir karavan yaptım ve ilk yıl Gürcistan,da olmak üzere 2 yıl gezdim ve 3 .yılımızın başlamasını özlemle bekliyoruz.
Hasan bey 4 kişilik bir aileniz olduğunu bahsetmişiniz bu doğrultuda secilen araç 4,54 cm,lik uzunluğu ile cok yerimde
bir karar gördüğüm kadarı ile tüm bakımlarda yapılmış bu aşamada size bir önerim arka makasları mavi makas dediğimiz makkaslarla değiştirmeniz size en önemli konularımızdan biri olan ağırlık konusunda fayda sağlıcak ikicisi aracın esnemesini cok rahatlatacak ( Adil 05 ) ( Aka ) ve ben ücümüzde aynı makasları kullanmakktayız ve cok rahatız tabi tercih sizin !!
Hasan bey diğer bir konu bu tip araçlarda tüm panelvanlarda olan sıkıntı arka kapılar ikisinide söktürün ve yatak kısmına kadar kapattırın cünki bu tip tüm araçların kapılarından mütüş ses gelmekde ayrıca güvenlik acısından cok önemli örnekleri cok var bende bu konuda yardımcı olabilirim şu aralar adil05 hocamda araştırmada şimdilik bu kadar Hasan bey kolay gelsin deyim aynı araç olduğu icin yardımcı olacağım bir konu olursa elimden geleni yapmaya hazırım Tugay Demiral 0 532 633 23 19 Kayseri / Sivas