Ynt: İveco Daily 35-10 Motorkaravan Dönüşüm Proje Aşamaları.37 Dt 656
Teşekkürler Yücel bey
yucel59' Alıntı:Kolaylıklar dilerim ;D
Teşekkürler Yücel bey
yucel59' Alıntı:Kolaylıklar dilerim ;D
Aka' Alıntı:Anladığım kadarıyla elinizden iş geliyor, fiberden adam bile yapabilirsiniz, ama bir foto göreydik nereler sorunlu, daha iyi olurdu.
airboat' Alıntı:Cam görüntüsünde ki bu ekipmanlar Filexi malzemenin ısıtılıp kalıplanması ile elde edilir. Yerli ürünler vede yabancı ürünler oldukça pahalıdır.Örnek vermek gerekirse; Panelvan tipi karavan araçlara takılacak yerli Aliminyum çerçeveli sürgülü camlar Fiyat olarak 10 olarak değerlendirildiğinde, Yerli filexi asgari 40 , İthal 90 olarak değerlendirmek gerekir.
Çekme yada motokaravanlarda orta boy 2 adet 90x70 1 adet 15x25, + çekmelerde arka 100x70 asgari olarak kullanılanlardır.Çekme'de (Motokaravandaki sürücü kabini camları yerine) 2 camda artı olarak hesap edilebilir.
Panelvanlar için sadece ithal cam takımı için tahmini olarak;kayar kapı,mutfak,oturma grubu bölgelerine konulacak cam fiyatları
asgari 600/900 euro olabileceği kanısındayım.
Yukardaki rakamlar;çekme karavan;6 parça cam için 1000 TL yi geçmez.
carpediem69' Alıntı:http://tiklanokta.com/Dometic-SEITZ-S4-900-x-550-mm-Amortisorlu-Cam,PR-373.html Linkte yeralan ölçü haricindekiler için firmayla irtibat kurabilirsiniz 4-6 hafta içinde ithalatı gerçekleştiriyorlar en son imaj karavanda sahibinden .com'a muhtelif malzemeler için ilan vermişti...
Kalın sağlıcakla
Teşekkür ederim Tugay Bey,TUGAY58' Alıntı:Nedim bey öncelikle hayırlı uğurlu olsun kardeşim bir iveco,cu daha aramıza katılmış Hoş geldin üstat
Nedim bey bu iş görüldüğü gibi kolay deyil neden,mi o kadar cok secenek o kadar cok akıl o kadar cok cin fikirler varki önemli
olan bu secenek,akıl ve fikirleri doğru yerlerden alarak son kararı vermek
Hadi kolay gelsin.....
Aka' Alıntı:Merhaba Nedim bey,
Gerçi benim başlığada yazmışsınız ama konunun dağılmaması için buradan yazmayı uygun gördüm.
Evet tamponun fotosunu uzaktanda olsa gördüm ( bu tür fotoları mümkünse yakın çekin, benim gibi körler için ), şimdi bir soru sizin tampon plastik türevimi yoksa polyester mi?, çünki ikisininde işçiliği farklı.
yeniden İveco ya dönecekler sanırımTUGAY58' Alıntı:Doğru söze ne denir,ki
İveco sürülmeden ( Yaşanmadan ) Anlatılmaz bi aracmış , Ben,de bir,de Nissan pikup var inanılmaz,da iveco,dan sonra hic
binesim yok ( Nacizane bu benim kişisel fikrim tabiki renk,ler ve zevk,ler ) Tartışılmaz
İvecosu olupda karavan değişikliği ( daha büyüğü ) icin satmayı düşünen dostlar nası bulacaklar acaba o sürüş rahatlığını
Merak,dayım
Aka' Alıntı:Nedim bey.
Wc konusunda eğer benimki gibi bişey yapmayı düşünürseniz, sizin için wc yi ve şasesini hazırlayıp gönderebilirim. size sadece kabin içine montajı kalır.