buralpdi
yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar
Ynt: Isuzu md 27 karavan
genelde ilk kez karavan sahibi olmak isteyenler mümkün olan en büyük aracı seçmeye çalışıyorlar, bu herhalde pisikolojik bir durum, geniş ev hayatından kolay vazgeçilemiyor herhalde, ev konforunu karavandada yakalamak istiyoruz(ben dahil) herhalde
,
rahat gezebilmek, yaylara çıkmak istiyorsanız bu araçların artılarını ve eksilerini kullananlarla detaylı konuşarak karar vermeniz en doğru karar olacaktır,
***her yol şartlarında sürüş rahatlığı
***arıza-bakım masrafları
***yakıt giderleri
gezilerde en önemli sorular bunlar, selamlar
-
abdullah tepe' Alıntı:Öncelikle dileğiniz icin teşekkürler.
Daha rahat bir yaşam alanı sağlamak. Uzun seyahatlerde kamp alanlarına bağlı kalmadan gerekecek tüm ihtiyacları sağlayabilmek düşüncesindeydim.
Ama sanırım şehir içinde kullanabileceğim ikinci bir araç düşüncesi fikirlerimi değiştirmeme sebep olacak.
genelde ilk kez karavan sahibi olmak isteyenler mümkün olan en büyük aracı seçmeye çalışıyorlar, bu herhalde pisikolojik bir durum, geniş ev hayatından kolay vazgeçilemiyor herhalde, ev konforunu karavandada yakalamak istiyoruz(ben dahil) herhalde
rahat gezebilmek, yaylara çıkmak istiyorsanız bu araçların artılarını ve eksilerini kullananlarla detaylı konuşarak karar vermeniz en doğru karar olacaktır,
***her yol şartlarında sürüş rahatlığı
***arıza-bakım masrafları
***yakıt giderleri
gezilerde en önemli sorular bunlar, selamlar
-