işte yeni arkadaşım

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ggelmas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,136

ggelmas

Ana Kamp
Mesajlar
40
Tepkime Puanı
0
asil güç..

CIMG2454


CIMG2454
 

Etiketler






Ynt: işte yeni arkadaşım

yakında arazi fotoğraflarını da yayınlayacağım ..umarım beğendiniz ..

CIMG2481
 









Ynt: işte yeni arkadaşım

Gule gule kullanin, Allah kaza bela vermesin, cumleten iyi yillar dilerim bu vesile ile...
 

Ynt: işte yeni arkadaşım

marmariscj7' Alıntı:
Aracınız hayırlı uğurlu olsun durumu hakkında bilgi verebilirmisiniz.
teşekkür ederim..aracım 2000 model 117.000 km de aldığım arkadaş tüm bakımlarını düzenli olarak yaptırmış sağolsun ...romano marka lpg kiti var..motorla son derece uyumlu..geçen hafta arka balataları v kolu burçları ve viraj demir uç sportlarını yeniledik..ön takımda direksiyonda hiçbir problem gözükmedi..aracı aldığımda istanbul dan giresun a yaklaşık 1000 km uzun yol deneyimim oldu ve son derece keyifli idi..lpg ile 370 tl yaktı..şimdi bu sitede her arkadaş ne kadar yakıyor diye soruyor...dostlar bu araçlar çok yakıyor özellikle şehir içinde ....yani az yaksın prestijli olsun ara sıra da hafif arazide kullanırım diyen arkadaşlar düşünmesin....yakıyor abi :smiley: ama benim için ne kadar yakarsa yaksın vazgeçilmezim :smiley: vergisi şöyle normal seviyelerde olsa hiç düşünmeden model yükseltirim..başka öğrenmek istediğiniz bir şey varsa keyifle cevaplandırabilirim ...
 




Ynt: işte yeni arkadaşım

Bilgiler için çok teşekkür ederim bende bu yaz ya Cherokee yada Liberty düşünüyorum bakalım hangisi nasip olacak.Beni en çok düşündüren bu araçların vergileri onuda bir şekilde aşacağız.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,519
Mesajlar
1,519,196
Kayıtlı Üye Sayımız
172,177
Kaydolan Son Üyemiz
cengoboy

SON KONULAR



Geri
Üst