İşte Buda Benim Bebegim!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ouzerdinc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,977

ouzerdinc

Yeni Üye
Yer
sivas
Ben 21 yaşındayım ama kırsal yerde oturuyoruz... İkinci araba olarak Niva aldım.... Mükemmel bir şey gerçekten kullanmayan bunu bilemez... Çamur, kar hiç farketmiyor çok güzel gidiyor avantajları çok fazla... Ben ufak tefek şeyler yaptım sizinde fikrinizi almak istiyorum bu arabaya daha neler yapılabilir... Fikirlerinizi yazar mısnız?
41.jpg

42.jpg

Etiketler
Ynt: İşte Buda Benim Bebegim!!!

Hayırlı olsun arabanız, güle güle kullanın.

<Merhaba,
sizin aracınıza dodikler ekleyebilir,kaput havalandırması koyabilirsiniz ve arkaya havalandırma plastikleri eklerseniz daha şaşalı görünür.bunlar basit olanlar

onların siparişini verdim özellikle arka havalandırmalar çok görüntü farkı yaratıyor... Teşekkür ederim

Çok güzel olmuş.Port bagajı nasıl temin ettiğinizi sorabilir miyim?

sinagrit' Alıntı:
Çok güzel olmuş.Port bagajı nasıl temin ettiğinizi sorabilir miyim?
aksesuarcıda denk geldi sırf ışıkları monte etmek için bağladım... Maliyetli bişey değil ama ilerde daha kalıplı bir bagaj yaptıracağım...

inblue' Alıntı:
bu araç satılık mı? sanki sahibinden.com'da gördüm bu nivayı.
yok satılık değil elden aldım bunu sonradan bu hale soktum onu biraz da dagınıktı... Siteye de koymadık belki yanlış gördün...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri